writing-img

Babica in dedek

clock-img

27.09.2004, 20:56

clock-img

pika8

pencil-img

140

Danes v trgovini sem naletela na babico in dedka,ki sta pazila na svojega vnuka.Zgrožena sem ju opazovala,kako kričita na ubogega revčka,starega pribl. 2 leti in ga zmerjata z vsemi mogočimi .....,besedami.Revež se mi je tako zasmilil,ko pa nimaš moči da bi lahko takrat ukrepal.Tako sceno sem vidla sedaj že drugič,pa mi ne gre v glavo,da so eni lahko taki ...:hudicek::hudicek::hudicek:

clock-img

27.09.2004, 21:05

clock-img

romy23

pencil-img

145

Jst sem tut neki podobnega vidla...samo da sta imela tako obnašanje starša otroka. Prvo sta se zdrla na njega, ker pa se revež ni pomiril, sta ga pa še natepla...revček.
Tudi jst sem prou jezna na take ljudi.:hudicek:

lp romana

clock-img

27.09.2004, 21:12

clock-img

pika8

pencil-img

140

zame so takšni ljudje pravi debili,zato je vredno 10x prmislit,kam dat otroka v varstvo.Eni to hudobijo dobro skrivajo:grrr: Potem pa ne vejo zakaj se otroci čudno obnašajo.:((

clock-img

28.09.2004, 09:28

clock-img

Anonimen

:duda::duda:NIKOLI PRAVIM NIKOLI si ne bi kaj takega dovolila z mojo ljubeznijo.Sicer ne popuščam vsaki trmi,vendar za njegovo vzgojo je najbolj odgovorna njegova mami.Že sedaj nas obtožujejo da sva ga z možem ful razvadila ne vem kje to vidijo saj ima šele eno leto.Preveč imam rada svojega vnuka..?!!!:)-:)-:)-:)-9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem