writing-img

BabyBjorn Babysitter Balance Seat

clock-img

20.05.2011, 09:10

clock-img

Nefretiti

pencil-img

174

Kako se obnese tole v resnici. Se splača dati toliko denarja, je res toliko boljši kot nek navaden ležalnik?

Prosim za tiste z izkušnjami, da podate svoje mnenje ;)

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

clock-img

24.05.2011, 00:48

clock-img

majchy84

pencil-img

2

Mi smo ga kupili ko je bila naša pikica stara 1 teden in ga uporabljamo od takrat. Sedaj bo stara 2 meseca in smo ceno ležalnika po najini oceni že prinesli not, saj je pikica zelo rada notri in uživa ob guncanju. Ko ob joku tudi nošenje ne zaleže, ležalnik v 99.99% primerov deluje in jo umiri. Velikokrat tudi notri zvečer zaspi, in jo potem položimo v posteljico. Res pa je, da ta ležalnik ne morem primerjati z učinkovitosto drugih, saj nismo sporbali nobenega drugega. Mi smo skratka z njim res zadovoljni in nama ni žal, da sva ga kupila. 

clock-img

31.05.2011, 15:10

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Mega nakup in tistih 80 eur smo ze zdavnej notri prinesli. Cist mali niti ni bil toliko notri, tam pri enih 5 mesecih pa se zna ze sam gugat in je zakon, ko dojencek odrasca postane to gugalnik. Moj 20 mesecnik ga se z veseljem uporablja, ko je zaspan se gre mal odpocit notri, drugace pa guga kot nor.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem