writing-img

Baby Birth Announcements - obvestila o rojstvu

clock-img

26.08.2006, 22:57

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

Pozdravljene!!!

Kakšna se vam pa zdi ideja, da bi ob rojstvu sorodnikom in znancem poslale Birth Announcement ali obvestilo o rojstvu. Zdi se mi lepa gesta, da imajo sorodnikim sorodniki iz tujine in prijatelji sliko tvojega otoka, ter gor natisnjen datum rojstva, težo, višino. Se mi zdi lep spomin, pa vedno lahko kam pogledajo kdaj ima mali roj dan user posted image , da ne ostane brez daril user posted image !!!

Par primerčkov, se pa seveda malo špilaš doma na računalniku in to sam narediš pa natisneš na en boljši papir:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lp,
Jackie

clock-img

26.08.2006, 23:09

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jest ti čisto  odkrito povem, da me eno veliko figo briga,  kako veliki so bli otroci in kakšno ime imajo  (sorodnikov mislim). nimam kontaktov z njimi in jih tud ne maram imet. pa da bi si še stroške delala????

ti pa če se dobro razumeš z njimi - zakaj jim pa ne bi tega dala ob prvem obisku otroka??? misliš to narest kot vabilo na obisk ali kako? ali kot čestitko sami sebi??? pol lahko  otroku nardiš speltno stran, pa sorodikom pošlješ linke, kam naj grejo gledat...

clock-img

26.08.2006, 23:10

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Itak, v Franciji je to pravilo.

clock-img

27.08.2006, 00:03

clock-img

Anonimen

Pri nas v druzini, ki je precej razeljena po svetu, je to tudi obicaj. Obicajno je to samo slika, ime in datum. Uro, tezo in ostale podatke mirmo zamolcimo, saj res niso tako pomembni. V bistvu sem tako v tem, da sploh nisem vedela, da se tega v Sloveniji ne posilja.

clock-img

27.08.2006, 08:36

clock-img

Anonimen

Tudi na Nizozemskem, od koder prihaja moj, je to čisto nekaj običajnega & vsakdanjega. Meni se zdi lepa gesta.

Sem ravno včeraj razmišljala o tem, mislim, da bova poslala naokroog k sorodnikom, še posebej tistim v tujini.

clock-img

27.08.2006, 08:44

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Jaz sem pri prvi hčerkici naredila nekaj podobnega - vendar kot zahvalo za čestitke. Rojstne podatke so pa itak dobili že ob 1. novici po SMSu.

lp, Pikca

clock-img

27.08.2006, 09:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.08.2006, 12:41

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Jaz sem tudi ob Eminem rojstvu naredila nekaj podobnega kot zahvalo za vse čestitke in darila, pa kot vabilo, da naj pridejo na obisk. Ema se je rodila septembra, to smo pa pošiljali decembra skupaj z voščili za novo leto. Tudi meni se zdi to lepa gesta in bomo zdaj pri drugem naredili podobno.

clock-img

27.08.2006, 14:10

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Tudi midva sva pošiljala zahvale. Sama sem doma nardila tko kot vizitke z sliko najine pikice. Zraven sva se zahvalila za darila, telegrame in zraven povabila na obisk.

Se mi zdi čisto lepa gesta...seveda pa to pošiljaš nekomu, ki ti kaj pomeni, ne pa kr enim sorodnikom, s katerimi nimaš stika.

Lp,
Wahoo RR

clock-img

27.08.2006, 15:04

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem