writing-img

Baby check

clock-img

16.02.2008, 11:47

clock-img

kakteja

pencil-img

49

Danes, po štirih dneh zamujanja menstruacije, sem naredila test, ki je pokazal negativno. Ali je vseeno možno, da sem zanosila pa je test lažno negativen. Je imela katera podoben primer? Hvala že vnaprej za vse odgovore. Pozdravček

clock-img

16.02.2008, 12:07

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: kakteja

Danes, po štirih dneh zamujanja menstruacije, sem naredila test, ki je pokazal negativno. Ali je vseeno možno, da sem zanosila pa je test lažno negativen. Je imela katera podoben primer? Hvala že vnaprej za vse odgovore. Pozdravček

možno,da je še premalo nosečniškega hormona.a drugače maš redne cikle?
odvisno pa je tud kdaj imaš ovulacijo,npr jaz jo imam zadnji teden preduser posted image -pa se pol mal zavleče.navijam zate,da zagledašuser posted image -dok niuser posted image  je vse možno

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

16.02.2008, 14:25

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Po 4-ih dneh zamude bi skoraj že moral biti test pozitiven. Upam pa, da vseeno zagledaš plusek user posted image

clock-img

16.02.2008, 14:50

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Men je žal vedno pokazal minus, tak da nimam izkušenj, kako je če zagledaš plus. Ti pa svetujem da počakaš še kakšen dan pa potem test ponoviš.
vso srečo, pa javi kako bo....držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem