writing-img

Baby sitter

clock-img

15.02.2008, 16:14

clock-img

Noel

pencil-img

344

Pozdravljeni!

Zanima me kakšne izkušnje imate z njimi? Kateri so v redu? Sama imam Brevi, pa z njim nisem zadovoljna, se stalno kvari.

Lp

clock-img

15.02.2008, 16:59

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

no, mi imamo brevija, ki je star že skoraj 10 let in še čist uredu dela user posted image  takrat smo sprobali vse, ki so se prodajali in se je ta najbolje odrezal (edini je vlekel iz avta)...kako je zdaj s tem pa ne vem, se nam ni blo treba s tem ukvarjat user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

15.02.2008, 17:41

clock-img

3T

pencil-img

260

mi imamo Philipsovo ( to: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174182), ki deluje na principu DECT tehnologije, zagotovo nobenih šumov, z njo smo zelo zadovoljni, smo doma testirali še Tomy-jevo, ki pa pri nas delovala, je bilo slišati vse razen otroka.

clock-img

17.02.2008, 23:23

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Pri nas mamo že 2 leti eno **** varuško, ki je bila takratnih 4500sit, jo je pa mli tako "spedenal" da na baterije ne deluje več, le še na adapter, lahko rečem da me je samo 1Xpustila na cediluuser posted image - seveda ker nisem preverla in mi je mali zmedel kanal.
Res pa da nima kakšnega hudega dometa, no pred hišo še lovi, če mali spi v spalnici - dlje pa že itak ne grem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem