cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Babybay/co-sleeper/beistellbett

clock-img

28.05.2009, 18:10

clock-img

aia

pencil-img

16

Pozdravljene,
ali ima katera izkušnje z babybayem - je kul ali ni?
meni se zdi precej praktična stvar, a se bojim, da je morda le modna muha :(
kaj so minusi?!?

Hvala!!!

clock-img

28.05.2009, 18:42

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

wtf is this?user posted image

V glavnem moja dva sta preživela brez tega čudesa user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.05.2009, 19:09

clock-img

Anonimen

Stric Google tole pokaže: http://www.babybay.de/cms/front_content.php ... no mi smo tut preživeli brez tega ...

clock-img

28.05.2009, 20:06

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Nekaterim špampkom se dvigne ena stran in tkao imaš lahko posteljico poleg svoje postelje. Zelo pripravno. No midva imava dojenčka pri sebi, občasno spi sama, vendar imava veliko posteljo.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

28.05.2009, 20:58

clock-img

zvezdica05

pencil-img

225

Odstrani na otroški posteljici eno stranico, dvigni jogi na višino svoje postelje, pa boš imela babybayuser posted image

clock-img

28.05.2009, 21:01

clock-img

Baucek

pencil-img

24

Hej, mi imamo ta babybay doma in stvar je ful fajn in predvsem prakticnauser posted image , kasneje pa jo lahko uporabis kot klopco...!
Sicer se je nas kaj hitro prevalil k nama v veliko posteljo in tam tudi ostal!

clock-img

28.05.2009, 21:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

imam tako posteljo, samo od druge firme user posted image  poglej na avstrijski e-bay, imajo kar veliko ponudbo!

meni je super, ker normalna postelja ne gre v spalnico, všeč mi je, da spi mali pri meni, ker se ponoči še dojiva.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

11.06.2009, 09:14

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

mi smo kupili to posteljico v BC-ju (imajo tudi, samo drazjo v Rutarju) in ne vem kaj bi brez nje. Ker mala ni htela spati sama, poleg tega pa se je se pogosto zbujala, sva jo imela v svoji postelji. Nikakor nisem mogla sprosceno spati. Od kar pa imamo to, pa spim kot top in ko se zbudi se ne rabim vstajat.
Priporocam vsem, ki jim otroci ne spijo v svoji posteljici!

clock-img

11.06.2009, 09:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Baucek

Hej, mi imamo ta babybay doma in stvar je ful fajn in predvsem prakticnauser posted image , kasneje pa jo lahko uporabis kot klopco...!
Sicer se je nas kaj hitro prevalil k nama v veliko posteljo in tam tudi ostal!

Kaj je tu fajn in praktičnouser posted image , če se ti itak prevali k tebi in tam ostaneuser posted image . Ene je pa res težko razumetuser posted image

clock-img

11.06.2009, 21:54

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

Mi smo to naredili iz pojseljice, eno stranico smo odstranili, ker sva bila že čisto obupana, ker ni hotela spati v svoji pojsteljici, zdaj bomo pa šli postopoma.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem