cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Babylove plenice - razočaranje

clock-img

21.02.2006, 17:43

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Včasih so bile tako mehke, udobne, sedaj so postale kartonaste user posted image  in fasali smo plenični izpuščaj, pa smo jih imeli na ritki samo 2uri!!!!  

Samo toliko v vednost, če bo katera ritka še pikasta, da boste vedele zakaj!

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

21.02.2006, 17:48

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Jaz sem jih kupila prejšnji teden, ker sem mislila, da so že nove. KATASTROFA. user posted image
Ker sem optimist, upam da bodo enkrat spet tiste stare taprave.

clock-img

21.02.2006, 17:53

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem že prejšnji teden pisala o teh plenicah in so res katastrofa,vendar nismo dobile nobenih izpuščajev,samo tisti svaljki iz plenice so bili po vsej koži!
Zdaj že en čas uporabljam huggies in sem zadovoljna!

clock-img

21.02.2006, 18:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.02.2006, 18:40

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sem jih uporabljal. 1 leto,potem pa se je začela ta slaba pošiljka in nikoli več,zdaj mamo Pampers Active in zelo zadovoljniuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

21.02.2006, 21:09

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Libero plenice so take, kot so v dobrih starih časih bile Babylove. Kupi se jih v šparu, pa še precej ugodne. Ampak ne Šparove plenice, LIBERO.

clock-img

21.02.2006, 21:28

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

"stare" Babylove pleničke so bile res zakon vendar tudi nove niso tako slabe kakor nekatere opisujete. Trenutno imam v uporabi midi varjanto, ki je bila narejena januarja 2006 in so čisto OK. Brez pripomb, res pa je, da previjam punčko 6-7 dnevno, pač takrat ko se pokaka, brez kakca pa preživi v polulani plenički največ 3 ure. Ponoči je ne previjam, zjutraj omenjena plenička ne kaže prepuščanja, rita je suha, nikoli nisva imeli kakih spuščajev. je pa res, da tudi ostale vrste pleničk niso povzročale nobenih težav. Ne uporabljam pa robčkov za enkratno uporabo (razen, ko kje vandrava) ampak rito vedno umijem.

Pia

clock-img

21.02.2006, 21:35

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz tudi trenutno kupujem hagiske - so nekak najboljše.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.02.2006, 11:21

clock-img

bombonček

pencil-img

351

MI pa kupujemo samo pampers in smo zelo zadovoljni tako,da drugih nismo še poskusili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem