cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Babyphone

clock-img

04.07.2007, 09:21

clock-img

srilanka

pencil-img

27

Ali ima katera Babyphone Philips Avent SCD 496? Ali Philips SCD 463? Kako ste zadovoljne z njim?

clock-img

04.07.2007, 09:37

clock-img

asso

pencil-img

3700

Super, jaz ga priporočam. Še posebno je boljši tisti, ki ima tudi na starševski enoti bazo za polnjenje, ker če ne se zelo hitro spraznijo baterije in jih je potrebno zelo zelo pogosto menjat.

http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx

Če so seveda to te, ki misliš.

Tudi imajo digitalno tehnologijo in se ne "lovijo med seboj", ker mi z analogno Chiccotovo slišimo sosedeuser posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

04.07.2007, 09:52

clock-img

srilanka

pencil-img

27

Ja, v xxxlutzu jih imajo za 89 (Philips Avent) in 79 (philips) eur.

clock-img

04.07.2007, 09:56

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Imam Philips brez Aventa, zaenkrat super. Res pa grejo baterije hitro.

clock-img

04.07.2007, 12:42

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa prejšnji teden kupila Philips Avent SCD 499 v BC. Naprav je super, saj je zvok tako zelo čist. Prej sem preizkusila 3 varuške. Dve Tomyjevi in eno Philipsovo pa mi nobena ni lovila tako čisto in tako dobro. Poleg tega ima ta varuška veliko funkcij. Ima nočno lučko, uspavanke, termometer... Vse funkcije se lahko uravnavajo na starševski enoti, torej so daljinsko usmerjene. Ko malček zajoka pritisneš uspavanko in tako te lažje počaka če si kje daleč.
Mi pa ne lovi 300 m, ampak sva z možem ugotovila, da je najbrž tu pri nas preveč motenj, ali pa preveč sten, saj smo med samimi hišami, to pa skrajša domet lovljenja.

Jaz ti torej priporočam to. je pa kar draga. 140 eur.
Ne priporočam pa nobene Tomyjeve, ker vse šumi, no vsaj pri meni je vse šumelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem