writing-img

Baletna oprema-preko neta

clock-img

17.05.2012, 21:14

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Kje bi lahko, v tujini, naročila baletne oblekice, copate...? Da dostavljajo tudi v Slovenijo. Obstaja sploh kakšna stran?

clock-img

18.05.2012, 06:17

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Za tujino ne vem, jz sem najugodneje kupila pri: Veron Arte, Raffaele Veneri s.p. Glavni trg 17b, Maribor in to vse znamke Bloch. (Recimo tazadnji dres je bil slabih 15 evrov, medtem ko je bil na spletu isti 25). Edino copatki pridejo pa malo dražji (usnjeni).

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

18.05.2012, 11:48

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Za tujino ne vem, jz sem najugodneje kupila pri: Veron Arte, Raffaele Veneri s.p. Glavni trg 17b, Maribor in to vse znamke Bloch. (Recimo tazadnji dres je bil slabih 15 evrov, medtem ko je bil na spletu isti 25). Edino copatki pridejo pa malo dražji (usnjeni).

Se da kje videt ponudbo? Ali moram v MB?

clock-img

18.05.2012, 14:16

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Veron Arte, Raffaele Veneri s.p.

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Se da kje videt ponudbo? Ali moram v MB?

Spletne trgovine nimajo, tukaj najdeš telefonsko številko: http://www.rabim.info/veronarte-trgovina-raffaele-veneri-sp-147772 Pošiljajo pa tudi po pošti.

Izdelke imajo pa v večini kot na tej strani, predvsem Bloch: http://www.anabela.si/

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 18.5.2012 14:17:25 >

clock-img

18.05.2012, 14:25

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Pa na bolhi se tut kaj dobi.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem