writing-img

Bambino World

clock-img

05.10.2007, 19:33

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

....a pozna ktera njihove izdelke. Sem mal gledala na e bayu in imajo ful cortkane stvari. BTW,sem naročila njihovo prenosno posteljico. Tok je cortkana in je bila v "oferti" akciji in sem dala zanjo sam 30 ojrov,drgač pa je 100 ojrov. Bom vidla,kako se bo obnesla. Še zmerom lohka kupim Chiccotovo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

14.10.2007, 08:43

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Da poročam: Včeraj sem dobila njihovo posteljico in je ful v redu. Mi je zelo žal,da nisem prej kupila. Zdej še moram kupiti vložek in hop,komaj čakam,da gre tamala notri spat.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

14.10.2007, 08:55

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Jaz sem od njih kupila takole stajico
user posted image  
se caka, da jo sestavimo, ampak bo kmalu v akciji,ker mala ze kaze znake plazenja

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

24.04.2010, 17:40

clock-img

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pencil-img

15

voziček je res mega in cena ugodna v primerjavi z vozkom baby boom ki je čist isti. kupla sem ga pr firmi andreja.risp@siol.net . zadovolna fulllllllllllllllllllllll

clock-img

17.07.2010, 22:19

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

Tudi mi imamo njihov voziček, cenovno zelo ugoden; k ošara in športni del, trikolesnik, napihljiva velika kolesa, dobro vodljiv za 164 eur nov in smo zelo zadovoljni.

clock-img

28.07.2010, 09:51

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Jaz sem se tudi odločla za njihov voziček, trikolesnik sicer, z globoko košaro. Meni je ful všeč, malo sem brala med uporabnici, dobri komentarji, tak da komaj čakam, da ga dobbim

clock-img

28.07.2010, 19:45

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Tudi jaz sem kupila pri njih voziček 3 kolesnik in bila ful zadovoljnauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem