writing-img

Banana in napenjanje

clock-img

13.09.2005, 17:17

clock-img

BibaJ

pencil-img

253

Danes je Jaša jedel pretlačeno banano in zdaj ga že celo popoldne nekaj muči. Skoz pritiska in ne gre kakat. Potem je zaspal in se zbudil v joku, nogice je vlekel k sebi. Ali mislite, da je to od banane? Kaj naj naredim?
Pa pa

clock-img

13.09.2005, 18:24

clock-img

bina

pencil-img

26

Živ,

Kolk si mu pa dala banane jest sem mojmu Jakatu dala čist mal na začetku pol po enem tednu sem mu dala pa pol banane pa mal jabolka. Osnova je bila banana. Sem tud jest opazila da se je na začetku bolj matru da je kakov pa tud bol gosto je bilo sam zdej k se je pa navadu je pa ok.

clock-img

13.09.2005, 19:35

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Banane ponavadi zapirajo...verjetno ga je zvijalo po njej!

clock-img

13.09.2005, 20:59

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Tudi mi imamo te probleme. A je možno,da ga po jabolki tudi napenja. Sva včeraj jedla čežano, predvčerajšnjim pa banano, pa ima ful trd kakec? A je lahko to kej fejst narobe, al se bo porihtal. Kaj mu dat proti zaprtosti?

clock-img

13.09.2005, 21:11

clock-img

BibaJ

pencil-img

253

Pojedel je pol banane.
Jabolko tudi zapira, če porjavi, drugače pa ne.
Proti zaprtosti mi je pa v lekarni rekla, da najboljše dati slivov (Hippov) sok ali pa full sladke kamilčke.
Pri Jašu pa je pomagal tudi jabolčni sok.

clock-img

13.09.2005, 21:28

clock-img

ma&he

pencil-img

143

Jst sem naši dala 3 krat banano pa mi je 3 krat tud pobruhala celo jedilnico tako da ji sploh ne dajem več. Banana je ful težka za želodec tako da jo eni otroci očitno ne prenašajo najboljše.

clock-img

16.09.2005, 11:01

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Banane imajo dober okus, ampak zapirajo. Mehčajo breskve, marelice, slive in sladek kamiličen čaj.

lp

clock-img

18.09.2005, 11:14

clock-img

deily

pencil-img

334

Mi pa nimamo sreče z banano, saj nas noče zapreti. Že skoraj 2 tedna imamo drisko in jemo banano ali pa banano z jabolko pa se stanje nič ne izboljša, tako da tudi pikeca nismo še dobili.

Poskusi jabolčni sok od Hippa, nam je pomagal, ko smo bili zaprti.

clock-img

19.09.2005, 13:46

clock-img

Anonimen

Pri nas je banana skoraj že na prepovedani listi. Kadar ji dam banano popoldne, takrat ne bomo spali. Celo noč se zbuja in krčevito joka. Se človeku prav zasmili. Sedaj ji dam banano le dopoldne pa še to ne celo ampak zmešano z kakim drugim sadjem.
LP
Tash

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem