cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Banjica ali čebriček?

clock-img

08.03.2005, 10:19

clock-img

pika78

pencil-img

279

Kaj ve uporabljate pri svojih otročkih, kako ste zadovoljne?
Midva se še odločava,ali bi kupila banjico ali čebriček (ali pa kar oboje),pa bi nama prišli prav vaši nasveti.

LP, Pika

clock-img

08.03.2005, 10:22

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Odkar sem si sposodila čebriček - prisegam nanj!!! Dosti lažje zame in bolj zabavno za otročka, ko ga bo prerasla, pa bo šla kar v ta veliko banjo in v fliperja.

lp, Jasna

clock-img

08.03.2005, 10:26

clock-img

Alika

pencil-img

195

Moj je zdaej star 6 mescev in ga v banci komi lovim.Sam še ne sedi in ga ful težko kopam.Sem že tud razmišlala o nakupu čebrička,pa me zanima,kako sploh lohk otroka umije tm notr?!:zmeden::zmeden2:
Sej ma nogce pa rito čist stlačeno na dno,a ne?!:zmeden::ups:

clock-img

08.03.2005, 10:30

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Pri 6m se ti nakup vec ne splaca. Takrat mu ne pase vec noter..

clock-img

08.03.2005, 10:56

clock-img

dejčka2

pencil-img

302

Moji svakinji je patronažna rekla, da čebrički niso najbolj primerni, ker ne moreš otroka od spodaj lepo umiti. To je bilo pred enim mesecem.
Druge patronažne pa prisegajo na čebriček. Jaz sem imela in bom spet imela banico, ker se otroček lahko v njej nabrca in razteguje koliko ga je volja.:)

clock-img

08.03.2005, 11:00

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Jaz pa kombiniram čebriček in kopanje v veliki banji z mamico ali tatijem. Vsako kopanje ima svoje prednosti: v banji se razbrca in razšprica, v čebričku pa se umiri, igra z igračkami, raziskuje nogice.... meni sta obe obliki super:bravo:

clock-img

08.03.2005, 11:01

clock-img

dory

pencil-img

8852

Cebricek...iz infantina..prisegam nanj..se zdej se kopamo tam :)

clock-img

08.03.2005, 11:11

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

meni je čebriček tako smešen, prisegam na banjico

pri prvi čebričkov še ni bilo, drugi pa tako rad brca v vodi, da ga najbrž sploh ne bi prenesel

nikoli pa nisem poizkusila, pa tudi nikoli ne bom, ker mi čudno deluje tale čebriček

clock-img

08.03.2005, 11:20

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Pri cebricku so stevilne prednosti. Recimo.. Noter nalijes zelo malo vode zato je lazji za prenasanje. Otrok se noter pocuti bolj sigurnega, ker ima okoli sebe oporo.. Voda noter ostane dalj casa topla, ker je izpostavljena povrsina manjsa.. Umijes ga pa lahko prav tako, pac roko potopis pod ritko in umijes. Saj neki :pujs: pa taksni otroci res niso.. Nas :duda: je v banjici jokal in bil zelo nesrecen, v cebricku pa cofotal in se smejal..

Oglejte si sami njegove toplice..

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=300

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=305

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=307

clock-img

08.03.2005, 11:22

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

SEVEN, super toplice za melga škratka;)

Pa tepih pike-poke iz Ikene, a;)

Skratka, mi imamo banjico od prvega, ampak tuhtam o telem čeberčku. Pri tolkem denarju, ki ga razmečem, bi bilo fino probati še tole;)

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

clock-img

08.03.2005, 11:23

clock-img

dory

pencil-img

8852

Se podpisem pod post od SEVEN :):bravo: tole si krasno napisala :)

clock-img

08.03.2005, 11:31

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Mina.. Ce imas kje moznost, si ga sposodi in poskusi najprej. Nas je trenutno na uporabi pri JasniD. :)-:)-:)-
Mogoce ti pa/ali pa njemu ne bo vsec..

clock-img

08.03.2005, 11:32

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Teja. Hvala. Taksna pac sem, kar se mi zdi dobro, rada zagovarjam.. :bravo::bravo::bravo:

clock-img

08.03.2005, 13:09

clock-img

nita

pencil-img

848

Mi za enkrat uporabljamo banco in smo se navadli. Naša mala zelo uživa v kopanju. O čebričku še nismo razmišljali.

L.P. Anita

clock-img

08.03.2005, 14:58

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Čebriček je bil najboljša naložba za našega dojenčka. pa smo kupili rabljenega. Ful uživa v njem, popolnoma se sprosti. V banjici pa se je drl ko :hudicek:!

LP

Pi-kica

clock-img

08.03.2005, 15:05

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jaz ti tudi predlagam čebr. Tudi v našem albumu si lahko ogledaš uživancijo v čebričku.

LP:kuza:

clock-img

08.03.2005, 15:50

clock-img

dvojčica

pencil-img

136

Kje si kupila tak čebriček? Izgleda ful dobro, še posebej mi je všeč, ker je na eni strani nižji.

clock-img

08.03.2005, 20:31

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Naša ga ni in ni marala, komaj sem preprosila prodajalke v Arielu, da so mi ga vzele nazaj:(
Je pa res, da ful težko umiješ glavo.
Pri banjici pa ....:(( hrbet boli!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem