writing-img

Banjole pri Puli

clock-img

07.03.2011, 21:57

clock-img

krtkova9

pencil-img

5

Mi lahko kdo svetuje...
V Banjole bi šli z enim enoletnikom in tremi 3-4letniki. Radi bi plažo primerno za malčke; prod ali pesek ter senco.
Se kaj takega tam najde? V katerem delu polotoka?
Se da sprehajat?
Hvala.

clock-img

13.03.2011, 02:24

clock-img

iminlove

pencil-img

5

clock-img

13.03.2011, 07:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

V Banjolah sem bila pred daaavnimi user posted image leti, tako, da imam že malce zamegljen spomin, ampak spomnim se pa, da mi je bilo všeč. Bivali smo v bungalovih nekaj metrov od morja, pred njimi je bil simpatičen park, v bližini hotel(ček), plaža je bila pa kamnita, če se prav spomnim (vsaj tista, kjer smo bili mi). Spomnim se še nekega pomola, s katerega smo skakali v vodo, sem pa takrat pogrešala kakšno konkretno trgovino (do prvega marketa smo pešačili 15 minut) - upam, da so do zdaj že odprli kakšno. Sprehajali smo se pa lahko (ampak nismo imeli otroških vozičkov).

clock-img

15.03.2011, 13:00

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jaz z otroci definitivno ne bi šla v Banjole...niti ni primerne plaže. Tudi naprej v Premanturi plaže niso ravno za otroke.. No, sej se da preživet, samo za 1 letnika pa res ni.

clock-img

08.04.2011, 17:25

clock-img

krtkova9

pencil-img

5

Hvala, smo prestavili Banjole za nekaj let.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem