writing-img

Bankomat mi je požrl kartico

clock-img

15.12.2011, 07:47

clock-img

popi

pencil-img

301

Ravno prejle.Kaj naj storim,banka je še zaprta?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

15.12.2011, 07:49

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

v takem primeru se kartica pošlje na matično enoto, torej tja, kjer si ti račun odprla. in jo moraš tudi tam dvignit. to traja nekaj dni.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

15.12.2011, 07:52

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Četudi bi bila odprta, ne moreš nič - razen, če je bankomat v sklopu tvoje matične banke.

Drugače pa - počakati boš morala nekaj dni, da bo banka polnila bankomat (z denarjem). Istočasno ga bodo tudi praznili (kartice, kuverte, položnice,...) in vse poslali (odpeljali) na pripadajoča mesta. Tvojo kartico torej v tvojo matično banko.

Tam jo boš pa potem lahko dvignila. Ponavadi to traja (oz. je bilo tako še nedolgo nazaj) 2 do 3 dni.

Za tačas lahko uporabljaš kartico pooblaščene osebe (če jo imaš) ali denar dvigneš na svoji matični banki s pogodbo o TRR in osebnim dokumentom.

clock-img

15.12.2011, 07:53

clock-img

popi

pencil-img

301

Uf,potem lahko samo čakam...

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

15.12.2011, 08:07

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jup. kak teden.

clock-img

15.12.2011, 08:11

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: popi

Če imaš zlato kartico oz. zlato boniteto, potem lahko z malce teženja zadevo urediš že danes.

Če so ti pa slučajno blokirali TRR, potem se pa sploh ne trudi hoditi v banko, ker ti kartice niti ne bodo vrnili.

clock-img

15.12.2011, 16:12

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: popi

Če imaš zlato kartico oz. zlato boniteto, potem lahko z malce teženja zadevo urediš že danes.

Če so ti pa slučajno blokirali TRR, potem se pa sploh ne trudi hoditi v banko, ker ti kartice niti ne bodo vrnili.

ja, zlo odvisno ZAKAJ ti je bankomat pojedu kartico... če je zaradi blokade, ima Kerensa prov. Če ti jo je zrd napačnih pinov, jo boš dobila nazaj (če je kak nlb ti znajo celo kej računat to). če pa ne veš zakaj jo je pojedu, pa svetujem, da pokličeš na bankart, kjer ti bodo povedali zakaj (meni jo je npr enkrat, ker je bila na seznamu potencialno zlorabljenih kartic zrd skimming naprave na nekem bankomatu) in so mi potem poslali novo kartico...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

15.12.2011, 19:57

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Mojmu je tudi danes bankomat požrl kartico. Poštna banka.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

17.12.2011, 22:02

clock-img

Teyy

pencil-img

50

Če ti je bankomat požru kartico zaradi možne zlorabe skimming naprave, potem bankomat napiše da je kartica blokirana ter da bo zadržana. Sem imela izkušnjo pred tremi tedni.

A ti je bankomat sploh kaj napisal, kaj je razlog zadržanja kartice?
Vseeno lahko pokličeš na bankart in poveš situacijo ter oni preverijo v svoji bazi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem