cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Barva las

clock-img

21.09.2008, 17:37

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ojla..

A se katera spozna kakšna barva las paše k obrazu? Tako je... sem šla k eni frizerki, ki mi je naredila super frizuro na paž, vsi rečejo, da je kul... ampak iz blond frizure ne morem... Sem bila enkrat mal temnej, pa so rekl, da zgledam starejša. Itak dam pramena...

Drugače imam pa svetlo polt, sploh obraz..malo rdečkast-nos, lica,-...user posted image ... sivo modre oči..

Se katera kaj spozna ?user posted image

clock-img

21.09.2008, 17:44

clock-img

miki8

pencil-img

18

Eli,
pojdi na virtualna preobrazba natančneje na www.elite-makeover.com se registriraj in naloži svojo fotko in ustvarjaj, po moje boš našla pravo barvo.

Lpuser posted image

clock-img

21.09.2008, 17:51

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Mittelblond bi ti pasala. Ali pa naturblond.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

21.09.2008, 18:20

clock-img

ery

pencil-img

1675

Miki8, sedaj sem se registrirala. Kakšna fotografija pa mora biti, ker mi sedaj napiše, da fotografije ne more obdelati?

clock-img

21.09.2008, 18:32

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Jst sem šla čisto iz blond na temno rjavo in mi je takoooooo žal...Sicer sem jst to morala narediti,ker sem imela res čisto uničene lase od peroksida in je bilo to edini način.
Se pa ful slabo počutim in komaj čakam, da se mi lasje popravijo in grem nazaj na svetlo, ampak ne pa več belo tko kot sem imela do sedaj.

clock-img

21.09.2008, 18:34

clock-img

ery

pencil-img

1675

Lacey..sej to je fora ja... Jaz se tudi vedno ajbolj počutim v blond barvi.. ampak vedno pa nekaj premlevam o tej barvi, kao da ne bom skos ista. Na koncu pa zmeraj pristanem na blond. Mi je pa tisto zanimivo, da lahko pogledaš kaj naj bi ti pasalo... link od Miki8...

clock-img

21.09.2008, 18:59

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

ery, evo jst sem istauser posted image .
Zmeraj si rečem, da ne bom več rjava, ker se v blond najbolje počutim, potem me pa neki prime pa se pobarvam in mi je zmeraj žal, potem pa samo čakam, da grem nazaj na blonduser posted image .
Ampak zdej sem pa to mogla narediti, ker bi ostala brez lasuser posted image ...

Iz lastnih izkušenj, ne pobarvaj seuser posted image ...daj si kakšno temnejšo blond samo rjave neuser posted image

clock-img

21.09.2008, 19:06

clock-img

Anonimen

Če si blondinka naravna si ne dajej rjave barve gor. Bo zgledalo k da si plešasta k bo mal narastkauser posted image

Jaz imam isto svetlo kožo, modre oči.....pa mi blond najbolj paše. Tako medeno blond. Tople barve v glavnem. Imela sem pa tudi oranžno....pa je bla tud super, še bolj kot blond v bistvu, sam se ne morem odločit da bi si jo še kdaj dalauser posted image

clock-img

21.09.2008, 19:14

clock-img

ery

pencil-img

1675

Joj kake smo ženske...user posted image Točno tako jaz naredim kot Lacey. Joj... heheh...

Sedaj pa sprašujem kakšna je medena blond? No mislim pa, da mi oražna ne bi pasala zaradi malo bolj rdečih lečkov, noska, itd... Bi se teplo...

clock-img

21.09.2008, 19:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ery

Joj kake smo ženske...user posted image Točno tako jaz naredim kot Lacey. Joj... heheh...

Sedaj pa sprašujem kakšna je medena blond? No mislim pa, da mi oražna ne bi pasala zaradi malo bolj rdečih lečkov, noska, itd... Bi se teplo...

Za to so pa puder izumluser posted image

Medena barva kakšna je? Hm....barve medu?user posted image

clock-img

21.09.2008, 19:19

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

obstaja tolk različnih blond odtenkov, da ti res ni potrebno izbrat drugo kot le en drug odtenek blond barve user posted image

sama sem trenutno kar fajn svetlo blond in si bom za čez zimo dala pobarvat na mal temnejšo blond, poleti pa spet na svetlo user posted image

< Sporočilo je popravil jana73 -- 21.9.2008 19:21:39 >

clock-img

21.09.2008, 19:42

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

obstaja tolk različnih blond odtenkov, da ti res ni potrebno izbrat drugo kot le en drug odtenek blond barve user posted image

sama sem trenutno kar fajn svetlo blond in si bom za čez zimo dala pobarvat na mal temnejšo blond, poleti pa spet na svetlo user posted image

točno to!

clock-img

21.09.2008, 22:40

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ja sej vem da obstaja ful blond odtenkov.. sedaj imam tako svetlo...

o a ni tko, da mora barva poudariti tudi obraz? Ne da se vse nekako zliva v eno-mootono, bela barva obraza in svetle blond?

clock-img

21.09.2008, 22:46

clock-img

Anonimen

Ja sej vem da obstaja ful blond odtenkov.. sedaj imam tako svetlo...

o a ni tko, da mora barva poudariti tudi obraz? Ne da se vse nekako zliva v eno-mootono, bela barva obraza in svetle blond?

Zato si pa daš tako barvo da ne zgledaš k da nisi že tri dni spalauser posted image
Pa zato se pa na frizerjih ne šparauser posted image

clock-img

21.09.2008, 23:01

clock-img

ery

pencil-img

1675

Brisačkarca se čisto srtinjam s tabo ...user posted image Zato pa:

1. Najbolj se počutim v blond barvi.
2. Pravijo, da sem kot rjavolaska starejša in bolj resna.user posted image
3. Prav zato bi rada eno tako lepo blond, da ne bi bila tako bleda v obraz.

No to moram sedaj frizerki oment, pa bomo vidl kaj bo ven prišlo....

clock-img

22.09.2008, 03:22

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Hja... tole so meni rekli pred kratkim... sem namreč naravna rjavolaska, pobarvana na blond... temne barve me postarajo, ampak s svetlimi pa izgledam kot smrklja user posted image ... po 9-ih letih peroksida pa sem ravno v fazi psihičnih priprav na barvanje na rjavo, tako, da... za bolj resno me pa nihče ne bo imel tudi potem... ker NISEM. user posted image

clock-img

22.09.2008, 07:49

clock-img

miki8

pencil-img

18

Miki8, sedaj sem se registrirala. Kakšna fotografija pa mora biti, ker mi sedaj napiše, da fotografije ne more obdelati?
V bistvu sem gor naložila fotko iz digitalca,sicer ne vem točno v katerem formatu je to, ampak meni je delovalo, ne vem zakaj tebi ne?
Lp

clock-img

22.09.2008, 09:26

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Hja... tole so meni rekli pred kratkim... sem namreč naravna rjavolaska, pobarvana na blond... temne barve me postarajo, ampak s svetlimi pa izgledam kot smrklja user posted image ... po 9-ih letih peroksida pa sem ravno v fazi psihičnih priprav na barvanje na rjavo, tako, da... za bolj resno me pa nihče ne bo imel tudi potem... ker NISEM. user posted image

Mislim, da nobene priprave ne pripomorejo k manjšemu šokuuser posted image ...Jst sem že 2 tedna rjava pa še zmeraj , ko se pogledam v ogledalo sem nesrečnauser posted image ...In samo čakam na november, ko imam zeleno luč( od frizerke), da mi naredi svetlejše pramene.

clock-img

22.09.2008, 09:30

clock-img

ery

pencil-img

1675

Hja... bom jaz kar na blond ostala... sem lani dala rjava pramena, pa sem se skos gledala v ogledalo. Drugače sem pa tudi naravna rjavolaska.
Le odtenek blond barve moram izbrati še....

clock-img

22.09.2008, 09:56

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Hja... bom jaz kar na blond ostala... sem lani dala rjava pramena, pa sem se skos gledala v ogledalo. Drugače sem pa tudi naravna rjavolaska.
Le odtenek blond barve moram izbrati še....

dobra odločitevuser posted image

clock-img

22.09.2008, 16:16

clock-img

Anonimen

Hja, jaz sem se tudi kot bjonda dobro počutila, ampak sem se MORALA pobarvati na rjavo, ker mi je dolgotrajno barvanje las na blond (naravno sem temna) zelo zelo uničilo lase user posted image .. Zdaj sem rjavolaska že kakšno leto, lasje so super, zdravi, dolgi.. user posted image  Me pa blond barva še vedno mika user posted image .

clock-img

23.09.2008, 19:15

clock-img

migrena

pencil-img

191

jaz sem šla iz blond na rdečo, pa je ok,.....vsaj pravijo takouser posted image

clock-img

25.09.2008, 20:14

clock-img

ery

pencil-img

1675

Meni pa ne vem če bi rdeča pasala, ker sem bolj rdečelična in rdečenosauser posted image in pol bi se vse sekalo. Če pa nisem rdeča, sem pa bolj bleda.

zdej pa povejte ali prilimajte barvo blond odtenka, ki bi pasal k obrazu... da bi rdečičo "ubil". v ponedeljek imam frizerja. user posted image

clock-img

25.09.2008, 20:19

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

To je medena, ta bi ti mogoče pasala:

user posted image

Drugače je pa meni ta lepša, pa se mi zdi, da bolj pomiri rdečico obraza:
user posted image

Velika rit je velika stvar.

clock-img

25.09.2008, 21:41

clock-img

ery

pencil-img

1675

Mišni, ta prva mi nekak na oranžno potegne, ta druga mi je pa kar lepa. Je pa čist drugačna blond katero mam zdej. sedaj imam...pačblond.... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem