writing-img

Barva otroške sobe

clock-img

04.10.2010, 09:52

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Rabim ideje kako pobarvat otroško sobo,v prvi sobi so omare svetlo modre,kake stene priporočate,imela bi več barv,v drugi sobi pa bodo omare bordo rdeče in bele,kakšne pa naj bodo tu stene,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

04.10.2010, 10:55

clock-img

krokar

pencil-img

155

Moje prepričanje je, da morajo bit stene v otroških sobah umirjene, ker so namenjene tudi spanju in ne samo zabavi. Uporabi barve JUPOL JUNIOR, Te barve so take pastelne,umirjene. Pojdi po prospekte,kjer imaš odtenke in probaj sama najt kombinacijo. Vsak ima svoj okus.

clock-img

05.10.2010, 16:27

clock-img

polma

pencil-img

1836

http://www.stenskenalepke.si/

Lej, na tej strani, ki sicer kaže kako različne barve nalepk pašejo na razna ozadja, lahko preveriš kako močne in katere barve ti pašejo skup.
Meni osebno gre za bordo omarice po tej barvni lestvici roza-lila odtenki, ali zeleni, če gre za fanta.
Svetlo modra klasika pa paše na rumene, zelene, pa roza-lila.
Ampak meni so všeč močne barve,ne pastelne- tudi v otroški sobi. Kupujem v bauhausu in menjam barve tudi 2krat letno, če me piči user posted image ...

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem