writing-img

Barva otroškega blata po umetnem mleku

clock-img

27.12.2004, 19:58

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

Prosim za pomoč. Hčerko sem dojila 3 mesece in ni bilo problemov z prebavo. Sedaj sem ji mesec dni dajala Aptamil in je blato postalo zelenkaste barve in je izgledalo kot mokra mivka. Ker je kakala na 2-3 dni in se je matrala ji sedaj dajemo Conformil 1 teden, vendar na škatli piše da bi se blato moralo obarvati rumeno oz. postati tako kot pri dojenju, vendar je ostalo zelenkaste barve mogoče še malo bolj kot prej.

Kakšne so vaše izkušnje ali je to ok ali ne, tudi v lekarni sem že vprašala pa mi niso znali nič odgovoriti.

Hvala za vaša mnenja in lepe novoletne praznike

clock-img

27.12.2004, 20:02

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ko je imel nas mali krce je bilo blato zelenkasto...drugace pa bolj rumenkasto..sicer pa vsak otrocek drugace...pomoje to se ni razlog za skrb,ce je otrocek drugace zadovoljen,zdrav in se lepo razvija...moje mnjenje...

clock-img

27.12.2004, 20:02

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oj,mozno je da je blato zelenkasto od krcev...
...jst takih izkusenj z Aptamilom nimam...

pa-pa

clock-img

27.12.2004, 20:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.12.2004, 21:40

clock-img

Anonimen

Naše blato tudi zelo smrdi... he, he. Ej, sori, ampak to se mi je zdelo tako smešno. Saj vem, da sploh ni, ampak ne morem si kaj.

clock-img

27.12.2004, 22:44

clock-img

Limona

pencil-img

149

Moja 1 mesec in pol stara :duda: Je imela tudi zelenkasto blato, po Aptamilu, potem pa sem ugotovila, da je bila žejna, ponudila sem ji čajčeka, takrat se pa je tudi barva blata spremenila.
Lp Limona

clock-img

28.12.2004, 10:34

clock-img

Vidov ati

pencil-img

106

Blato špinačno zelene barve je posledica krčev in vetrov. Pri nas je mali imel takšno blato, ko ni vedno podrl kupčka, po tem pa ga je napenjalo.

Po Conmformilu ima blato rumeno do oranžno, pa vetrove ima še vedno, vendar nima več krčev.

clock-img

28.12.2004, 10:35

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

tudi moja dobiva comformil, vendar ima zeleno blato. najbrž zaradi čaja. krčev pa nima več odkar dobiva komformil, le napenja jo še vedno... LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem