writing-img

Barva sobe

clock-img

03.04.2008, 12:06

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Ker bom kmalu začela z obnovo sobe me zanima ena stvar glede barve. Sama se nagibam k temu da bodo stene rumene barve, mi je ta barva všeč pa pozitivno deluje na mene. V sobi z nama bo tudi user posted image pa ker ne vema spola se mi zdi to takšna neutralna barva.

Mi pa zdaj dela skrbi strop, ker si res ne želim meti belega, kakšne ideje kakšne barve naj bo ali naj vseeno naredim belega?

Je pa res to čisto zadnja izbira

clock-img

03.04.2008, 12:30

clock-img

T.A.Y.A.

pencil-img

36

Če se boš odločila, da bodo stene v sobi samo v rumeni barvi, je bolje, da imaš strop bele barve.

clock-img

03.04.2008, 12:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.04.2008, 13:27

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

se strinjam - mi mamo tud samo stene rumene (no, v dnevni sobi oranzne... user posted image ) - bolje je, da je strop bel, razno ce si malo umetniska dusa, pa znas kake oblacke pa zvezdice gor narisat.

Umetnica sicer nisem samo kak oblak pa bi še skupaj spravla na strop, dobra ideja da ne bo potem čisto bel, mi to sploh ni na pamet padlo.

clock-img

03.04.2008, 13:32

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Umetnica sicer nisem samo kak oblak pa bi še skupaj spravla na strop, dobra ideja da ne bo potem čisto bel, mi to sploh ni na pamet padlo.

Bo kičasti in čist preceč grdo, če bo en oblak sred stropa.

In kj manjka belmu stropu?

Lahk pa nardiš v enem fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul nežnem odtenku kake rumene ali kake druge tople barve. Moraš pa pazit da ni barva stropa temnejša, močnejša ali pa bolj nasičena od barv sten, ker pol bo strop deloval težko in depresivno. Isto kukr oblak na njemu.

clock-img

03.04.2008, 13:37

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz bi strop naredila svetlo moder in dala gor belo luč ali dve v obliki oblaka (sem videla v Ikei?)

LP

clock-img

03.04.2008, 14:36

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

MI smo pred časom malali po celi bajti , pa si lahko v mojem albumu ogledaš slike. Mogoče ti bo kaj koristilo, ali pa dobiš navdih...????user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem