writing-img

Barva sten na stopnišču

clock-img

01.01.2010, 15:05

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Na stopnišču imamo stene pobaravane v dveh barvah. Spodaj (nekje do 1.20 m višine) je pralna barva v rumenih tonih, višje in stop pa je v beli barvi. Kolikor vidim, je to kar klasičen način barvanja. Treba bo prebelit im mi je to že malo "starinsko". Kako barvate sedaj? Jaz bi imela vse v eni barvi. Stopnice so iz rdeče-jravega marmorja, zato bi izbrala kar neko krem barvo za stene. Prosim za kakšno idejo in fotografijo, da se lažje odločim.

clock-img

01.01.2010, 15:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.01.2010, 16:14

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz bi dala svetlo sivo in zeleno kombinacijo sten z belimi obrobami- pride zelo naravno z temnimi rdečimi odtenki tal
user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

04.01.2010, 11:34

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Siva barva mi je izredno všeč, vendar se bojim, da bo na našem stopnišču delovlao malo čudno. Me pa še nekaj zanima: sedaj imamo do cca. 1.20 metra višine neko pralno barvo z nametanimi barvnimi listki - torej ni enobarvno temveč nakako pikastno. Je možno čez to pralno barvo barvat sedaj z neko normalno barvo - v enem tonu?

clock-img

04.01.2010, 11:39

clock-img

majch

pencil-img

1422

zelena bo kar ok varianta res. Barvanje čez tisto pa probaj v več plasteh, če bo prijela, če na pa brusit. Vprašaj v trgovini, ali pa malarja če se te barve sploh kaj prime.

I'm back and I'm bad.

clock-img

14.01.2010, 12:54

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Siva barva mi je izredno všeč, vendar se bojim, da bo na našem stopnišču delovlao malo čudno. Me pa še nekaj zanima: sedaj imamo do cca. 1.20 metra višine neko pralno barvo z nametanimi barvnimi listki - torej ni enobarvno temveč nakako pikastno. Je možno čez to pralno barvo barvat sedaj z neko normalno barvo - v enem tonu?

Tole bo pa treba pobrusit drugače ne bo prijela barva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem