writing-img

Barva za lase

clock-img

27.01.2009, 12:57

clock-img

ksenjicka

pencil-img

285

Ker imam že 2 cm narastka si moram nujno pobarvati lase.
Moja osnovna barva je pepelnata blond.
Katero barvo mi svetujete za osnovno in katero znamko, ker želim, da ni strupena.
Nato si želim dati čez pa blond pramene.
Katero osnovno barvo mi priporočate, da bo res lep kontrast in da bodo lepi blond prameni???user posted image

clock-img

27.01.2009, 13:41

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

nimam pojma, jz se z blond barvo doma sploh ne bi zezala, bi šla kar k frizerju...Moja kolegica je enkrat doma nekaj čarala pa ji je na zeleno potegnilo...Sredi poletja je šla z zimsko kapo k frizerju popravljat user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 13:44

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Se strinjam s TomTaylor. Jaz sem si pred leti kupila pepelnato blond, izpadla sem pa rumena kot piščanec. Grem raje k frizerju in ne eksperimentiram več.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

27.01.2009, 13:53

clock-img

ksenjicka

pencil-img

285

Punca, jaz si ne bom delala doma blond pramenov.
Želim se samo pobarvati z neko barvo - lešnikovo, da bom imela enako barvo las ko bom prišla k frizerju, ker sedaj imam preveč narastka in je grdo.
Moja naravna barva pa je neka pepelnata.
Zato sprašujem, če je kaka frizerka tule, katero barvo kupiti.

clock-img

27.01.2009, 22:33

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz se barvam sama, na par mesecev grem pa na pramena k frizerju. barvam se z keune 1000 barvo, ki jo zmešam z 12%hidrogenom- saj imam močan pigmen.

clock-img

27.01.2009, 23:35

clock-img

Anonimen

Mene tudi moj barva, pa je daleč od frizerja,  po poklicu je električar, torej je od frizerstva oddaljen par svetlobnih let. No skratka Garnier je meni dobra barva, kupim si ponavadi svetlo blond, mu jo zmešam, on me pa pobarva pa je......user posted image

clock-img

28.01.2009, 17:07

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Najprej boš morala razjasnit, kaj zate pomeni, da ni strupena. Da po njej ne boš umrla ali da ne vsebuje kemikalij?
Ker umrla ne boš po nobeni, kemikalije pa vsebujejo vse, s katerimi si lahko lase posvetliš za nekaj odtenkov. Z naravnimi barvami lahko odtenek spremeniš minimalno, razen, če bi šla na rdeče, vse ostalo pa je kemija.

Ustavi se in prišel boš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni