writing-img

Barvanje kamenčkov?

clock-img

03.07.2009, 07:04

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

S kakšnimi barvami jih barvate? Jaz akrilnih s 3-letnico ravno ne bi uporabljala. Se bo z vodenimi kaj poznalo? Pa potem čez z lakom?

Kaj pa les, kakšne naplavine?

Poletni pozdrav!

Cvetim...

clock-img

03.07.2009, 08:00

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Vedno smo jih barvali s tempera barvami, uporabite manj vode tako, da je barva bolj gosta. Takih kamenčkov seveda ne smeš prat, so pa po nekaj letih še vedno pobarvani. Na kašne večje ravne kamenčke pa rišemo z navadnimi flomastri.

clock-img

03.07.2009, 08:37

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Ce bos potem polakirala, so cisto ok tudi prstne barve .. pa se ni panike, ce kak prst polize, ker niso strupene, so pa ful ful grenke - ravno s tem namenom, da jih ne jedo.

clock-img

14.08.2009, 08:50

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Ce bos potem polakirala, so cisto ok tudi prstne barve .. pa se ni panike, ce kak prst polize, ker niso strupene, so pa ful ful grenke - ravno s tem namenom, da jih ne jedo.

Tudi mi smo letos sicer bele školjke barvali s prstnimi barvami in je izpadlo zelo lepo. Niso nevarne in komot jih očistiš, tako s kože kot oblačil.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem