cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Barvanje las

clock-img

04.04.2005, 10:51

clock-img

drejci

pencil-img

176

Živjo,
slišala sem, da barvanje las med nosečnostjo ni priporočljivo oz. naj bi bilo celo škodljivo:zmeden:
Ali katera kaj ve o tem?
lp

clock-img

04.04.2005, 10:56

clock-img

muriel

pencil-img

192

moja sodelavka je imela zelo hudo reakcijo po barvanju, tako, da je končala v bolnišnici. pred tem ni imela nikoli problemov. sedaj, ko je rodila si ne upa niti poskusit.

clock-img

04.04.2005, 11:01

clock-img

Vanček*

pencil-img

219

jaz sem si pred tremi tedni barvala lase in delala pramene pa ni bilo nobene reakcije, barva in prameni so prijeli svetovno...
Tako da z moje strani je vse OK.

Čao :sloncek:

clock-img

04.04.2005, 11:25

clock-img

SU

pencil-img

919

Tudi jaz sem si med nosečnostjo vsaj ene trikrat dala delat pramene... Nič problemov! LP, Saša

clock-img

04.04.2005, 11:28

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Barvala enih 4x, pa pramene delala 2x, pa je barva zmeri bila ok in nisem nobene alergije dobila.:bravo:

clock-img

04.04.2005, 12:14

clock-img

petraCBU

pencil-img

274

Mhhh, jaz se tud veselo barvam. Sem že ful siva in sivolasa nosečnica mogoče ne bi zgledala najbolje... :)
P.

clock-img

04.04.2005, 12:51

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v prvi nosečnosti sem se barvala, delala pramene, navijala - vse brez problemov
trenutno sem na blond pramenih, ki pa jih moram v kratkem obnovit, ker se mi že dela cesta vrh glave (naravna temnolaska) :)-

lp
:nosecka:jana73

clock-img

04.04.2005, 12:56

clock-img

vrendu

pencil-img

65

Čau!
Tudi jaz sem barvam že od začetka nosečnosti, in sicer vsak drug mesec narastek + včasih tudi pramene; sem že 33t pa ni nič narobe. Baje je to preživelo pravilo, da se nosečnica ne sme barvat, povsem nedolžno pa najbrž tudi ni, ker je v barvi peroksid - nekaj od tega preko kože v lasišču pride tudi v krvni obtok, vendar to niso ne vem kakšne količine, še posebej če je bolj poredko. Pa saj se lih nobena ne zaliva z barvo, a ne? Tko da ne se bat.

clock-img

04.04.2005, 13:48

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Jaz sem se barvala ena dva tedna nazaj!!!! Ni mi nič, sem pa malo škilavo pobarvana, ker sem se barvala sama in brez očal ne vidim NIČ!!!!!!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

04.04.2005, 20:04

clock-img

Kiki

pencil-img

79

:)- :)- :)- :)- stare babje vraže. Ti se kar veselo barvaj, da bo lepa :nosecka: Saj mene tudi že čaka....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem