writing-img

Barve masažne sobe

clock-img

03.11.2010, 19:18

clock-img

latkica

pencil-img

10

Opremljam si sobo, ki bo namenjena masaži in se ne morem odločiti za barve sten. user posted image Ali ima kdo kakšno idejo?
lp,
latkica

clock-img

03.11.2010, 19:30

clock-img

Anonimen

Nežna lavanda?

clock-img

03.11.2010, 19:42

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Odvisno od opreme: vse kar je toplo, se pravi rumeno, oranžno (ne premočno), marelično, opečna rdeča, sredozemske barve. Če to dopolniš z ustrezno razsvetljavo in svečami pride super. 

clock-img

03.11.2010, 19:46

clock-img

latkica

pencil-img

10

kaj pa jabolčna zelena v kombinaciji z vanilijo?

clock-img

03.11.2010, 19:53

clock-img

Anonimen

Latkica, poglej malo po netu, kako so urejene masaže, da dobiš občutek, kaj ti je všeč. Recimo Dolenjske T., samo za primer: http://www.terme-krka.si/si/dolenjske/balnea/aura/masaze/. Potem pa pogledaš, če paše v tvoj prostor...

clock-img

03.11.2010, 22:32

clock-img

jajula

pencil-img

1191

men so pa temne stene v masažni sobi všeč, mi paše da je tema, pa svečke ipd.

clock-img

04.11.2010, 07:14

clock-img

janapan

pencil-img

823

barva v masažni sobi mora biti pomirjujoča, zato priporočam tople tone lahko tudi intenzivne nikakor pa ne žive, fluorascentne, tudi rdeča ni ok. kot so že napisale mal poglej po netu.

clock-img

05.11.2010, 21:30

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

poglej na link, sicer se mi je sedaj pa kar milo storilo, ko sem to videla. So pa na linku barve kot jih imajo masazni saloni na Tajski drugace. Meni pod besedo masazna soba pac pride na misel najprej to. In ja, tople barve.

http://www.thaimassage-dresden.de/bilder-thai-massage-dresden.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem