writing-img

Barve stene in pohištvo

clock-img

15.10.2007, 09:07

clock-img

Fiona23

pencil-img

124

Zanimajo me vaši predlogi glede barve stene, če bo pohištvo imitacije bukve, predalniki in vrata omare pa v bež barvi?

LP, Bejbika

clock-img

15.10.2007, 09:16

clock-img

superfly

pencil-img

186

svetlo zelena (ne pastelna), če želiš bolj živahno stanovanje ali pa kakšna čokoladno rjava oz. opečno rdeča če želiš bolj umirjene tone.

lps

clock-img

15.10.2007, 09:30

clock-img

Fiona23

pencil-img

124

Gre za mladinsko sobo, dve steni bi v barvi, dve beli. Kaj pa kšna rumena? Al pa marelična? Aja tapison bo mal temnejši od bukve.

LP, Bejbika

clock-img

15.10.2007, 11:32

clock-img

superfly

pencil-img

186

Če gre za mladinsko sobo bi jaz definitivno dala kakšne bolj živahne barve kot je marelična in druge pastelne. Vprašaj otroka katere barve so mu všeč in najdite kako zanimivo kontrastno kombinacijo, da bo soba odsevala otrokovo osebnost in bo res njegova. Mi imamo otroško sobo v zeleno rdeči kobinaciji z dodatki vijolične barve in je zgleda super, otroško razigrano - točno tako kot sta otroka. Naj se otrok v sobi počuti kot v svojem kraljestvo zato naj bo urejena po njegovih željah. Taakšno je moje mnenje.

lps

clock-img

15.10.2007, 12:37

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Oranžna barva-pomarančna je zelo dobra kombinacija temu kot imaš ti.

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem