writing-img

Barve za torto... kje dobit?

clock-img

12.04.2010, 12:39

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Zanima me, kje prodajajo jedilne barve za okraševanje tort. Ali obstaja kakšna internetna trgovina?
V trogivnah ala Mercator itd, dobim le par odtenkov, v trgovini Pekarne Vrhnika v Črnučah pa prodajajo v velikih dozah, kolikor ne bom nikoli porabila.
Najraje bi imela icing barve v vijolični, črni, oranžni barvi.

Ali je že bila katera v trgovini Bon Bon & Chocolate v LJ (Podhod Ajdovščina)?

clock-img

12.04.2010, 13:08

clock-img

Anonimen

Kupila icing barve preko kulinarike pri uporabnici Pitoncica, tukaj je tema in seznam ter cenik
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11236&offset=110

clock-img

12.04.2010, 13:08

clock-img

NEA_TEJA

pencil-img

423

Jest sem zadnjič kupila pri njih barve v prahu sam se mi zdi da so bolj primerne za ticino maso kot za kako smetano.

clock-img

12.04.2010, 13:49

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: skamp

Kupila icing barve preko kulinarike pri uporabnici Pitoncica, tukaj je tema in seznam ter cenik
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11236&offset=110

nima na zalogi in pravi, da jih še neki časa ne bo...očitno ste na mojo žalost vse pokupile ;)

Nea tea, pitoncica pravi, da so te barve tudi za smetano primerne user posted image

clock-img

12.04.2010, 13:50

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Kje poleg pitoncice se da še kej ugodno dobit?

clock-img

12.04.2010, 20:03

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Jaz imam sicer tekoče barve, kupljene v Pekarni Vrhnika. Za suhe mi je prodajalka rekla, da naj zmešam s kapljico vode ... drugače pa mi je rekla, da so barve za pirhe enake kot te barve, ki jih prodajajo oni. Rekla je, da gre v obeh primerih za jedilne barve ... tudi na kulinariki sem brala, da barvajo z njimi (tičino maso)

clock-img

14.04.2010, 21:43

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Danes sem bila službeno v TS in sem vmes skočila pogledat v trgovino Bon bon & Chocolate ter nakupla en par barv v prahu (tudi vijolično in črno), pa še ene malenkosti.....so pa isti lastniki odprli trgovino v centru LJ v podhodu Ajdovščina in tudi tam imajo tele barve...če bo še katera iskala, da ve kje dobit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem