writing-img

Bebe-blazina iz Kolinske...

clock-img

17.08.2005, 20:09

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

... sem že pozabila, da sem poslala točke, pa sem danes prejela okroglo (sicer ne ravno primerno za spanje) blazino, capinka jo navdušeno premetuje po stanovanju:zmeden:.
Imam pa še kakšno točko bebi, če katera potrebuje. Na privat, dobi jih prva.

clock-img

17.08.2005, 20:36

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Menda osem točk. A slučajno katera ve, če je res zaradi njihovih nagrad potrebno napisati dohodnino za malega? Slišala sem od prijateljice, a je to možno??? Res je, da zahtevajo pri tej igri tudi malčkovo davčno številko!

clock-img

17.08.2005, 20:57

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Osem točk.
Za dohodnino pa menda res drži, čeprav gre za res minimalne nagrade...:zmeden:

clock-img

17.08.2005, 21:07

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Pri nas pojemo ful čokolinota. Ga ati pridno papa. In smo imeli skoraj vsak mesec 8 točk. Lansko leto smo dobivali bone za jutranjko, letos radie in nismo nč za dohodnino pisali in je blo vse ql.:zmeden:

clock-img

17.08.2005, 21:13

clock-img

tesa

pencil-img

676

Jaz takšne nagrade vedno napišem na otroka pa ne gre v dohodnino. Če pa bi napisala na tebe pa bi šlo.
Sem enkrat dobila eno žogo v mali vrednosti, pa sem morala dat v dohodnino:zmeden: In zaradi dveh tašnih malenkosti, sem za plačilo v vrtec padla v višji razred. Joj kolk sem bla:(

clock-img

17.08.2005, 22:33

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A za čokolino so kakšne točke??? Pojma nimam, pojemo ga pa zelo ogromno. Jaz vem samo za točke, ki so na škatlah menda od bebi žitnih kašic ali kako se že imenujejo. A so še kakšne druge?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem