cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bebe confort iseos safe side isofix

clock-img

06.08.2006, 10:59

clock-img

Valentina76

pencil-img

134

Pozdrav!

Uporabnice tega avtosedeža dajte mi prosim malo povedat kako in kaj je s tem avtosedežem. Včerajuser posted image sem ugotovila da imamo v avtu ta isofix sistem sedaj pa nimam pojma kako in kaj. Kako sploh to deluje? A še gre ta avtosedež tudi v drug avto? Potrebovala bi čimveč informacij glede tega sedeža.

Na ADAC-ovem testu je ta sedež kar najbolje ocenjenuser posted image in v varnost ne dvomim a vse drugo mi je neznano.

Lep dan še naprej!

Valentina

clock-img

06.08.2006, 21:15

clock-img

noe

pencil-img

982

A to je ta od 15 do 36 kg?Če je,  pol ga imamo tud mi in smo ful zadovoljni.user posted image

clock-img

06.08.2006, 21:35

clock-img

Valentina76

pencil-img

134

Ne. Ta sedež je od 9 - 18 kg.

Očitno je malo manj uporabnikov tega avtosedeža. Tudi to mi nekaj pove.user posted image

Bye

clock-img

14.08.2006, 21:22

clock-img

noe

pencil-img

982

Na AMZS imaš teste avtosedežev in tam je testiran tudi ta, ki ga omenjaš ti, dobil je pa + oceno(najvišjo),zdejle je ena dlih debato odprla , kjer imaš napisan naslov .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem