writing-img

Bejba - jeziček

clock-img

13.06.2005, 15:41

clock-img

Errai

pencil-img

236

Hej Bejba!

Če se ne motim, si ti nekaj časa nazaj pisala, da tvoj Anže ves čas moli jeziček iz ust. No zdaj je enako začel tudi naš Rok. Jezik je v ustih samo, ko se smeji, drugače pa ga ves čas kaže. Pa ga ne moli celega iz ust, ampak ga ima tam nekje med ustnicami. A je vam že uspelo spravit jezik nazaj v usta? A ste ga popravljali (kako?), ali ste pač pustili otroku, da to sam preraste.

Hvala, Irena

clock-img

13.06.2005, 20:50

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Nisem Bejba, ampak po mojih izkušnjah sta oba to prerasla. En prej, en kasneje, oba pa še v prevm letu starosti.

clock-img

14.06.2005, 09:25

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Hoj Irena, sem šele sedaj prišla na RR in videla tvoje vprašanje. Ja, mi imamo še kar probleme s tem jezičkom. Tako kot praviš ti, non stop ga ima nekje med ustnicami, tako da se vidi. Če pa se s čim matra, pa ga porine še bolj ven :(. Jaz ga vstrajno popravljam notri, a ni nič učinka. Upam, da bo tako kot pri niki5 to prerastel. Če pa se smeji, ga pa ima lepo notri, ja. Sem pa vprašala zobozdravnico, pa je rekla, da če se ne bo to samo od sebe popravilo, ga bomo pozneje mogli opominjati, da se nauči držati jeziček notri :(.
Pa veliko uspeha pri obvladovanju jezička ;).

LP; Bejba :rozica:

clock-img

14.06.2005, 11:07

clock-img

maks

pencil-img

206

Moje mnenje je, da je to normalno. Moj sinko je star 14 mesecev pa ga še občasno kaže; mislim, da je otrokom to všeč, ker so ga odkrili in ga morajo zato pokazati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem