writing-img

Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite

clock-img

17.08.2007, 10:48

clock-img

Taula

pencil-img

6340

....sej vem da je odvisno kje delaš (vrtec ali SŠ) samo zanima me kakšen stil imate? Športen, eleganten?user posted image  Tako da ne bom čisto mimo užgala pri jesenskih nakupu.

Ravno nekih majc z dekoltejem ne bom nosila...sem mislila taka srednja pot..malo športno, malo elegantno.user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

17.08.2007, 10:53

clock-img

total

pencil-img

4453

A boš delala v šolstvu?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

17.08.2007, 11:03

clock-img

Anonimen

taula...a res user posted image user posted image user posted image  čestitam.

Tako kot si napisla, če boš s tamalimi okoli skakala (vrtec, prvi devetletke) je boljše bolj športno, če ne pa ena srednja pot user posted image

clock-img

17.08.2007, 11:10

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

meni se zdi, da je vsaj do enega 3.r. bolj primerna športna varjanta...da ti ni škoda sest na tla v učilnici, da lahko tečeč po igrišču, skačeš ipd. ...prav tako glede čevljev...v nekih špičakih si ravno ne predstavljam "aktivne" učiteljice/vzgojiteljice svojih otrok user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

17.08.2007, 12:00

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Pomojem tud bolj športno.

clock-img

17.08.2007, 12:09

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Meni je delo v šolstvu faj tudi oz. predvsem iz tega vidika, da se lahko oblačiš, kakor hočeš, res pa je, da bi težko našla kakšno učiteljico z dekoltejem do popka in minico 1mm čez rit, pa ni važno, kje uči.

Večina šolnikov se oblači bolj športno, kavbojke so nekaj čisto običajnega, kakšne kostime pa že redko vidiš (kakšna učiteljica, ki skuša strogo zgledatiuser posted image ). Ti, kot spec. pedagog, si komot oblečena čisto komotuser posted image

clock-img

17.08.2007, 13:03

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ti, kot spec. pedagog, si komot oblečena čisto komot

user posted image user posted image  Jaz imam rajši bolj eleganten stil.user posted image  Ampak se bomo prilagodili. Stroga pa itak že zgledam brez kostima.user posted image

clock-img

17.08.2007, 13:32

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Taula, a to mas novo sluzbo??user posted image user posted image

Jaz sem v solstvu, letos mam prvi 9-letke, pa bom sedaj tudi sla v soping pred novim solskim letomuser posted image . Nameravam si kupiti dvoje kavbojk, nekaj srajck za zraven, potem pa ponavadi nosim se tanjse pulovercke, kake lepe hlace za na govorilne in roditeljske sestanke, za kamor se vedno bolj ušmekam, pa se kake hlace temnejse barve si bom kupila, nekaj vmes med eleganco in sportnim, pozimi nosim tudi žametke valda.

Vazno je, da ti je udobno, odvisno je pa tudi, al bos v pisarni, al pa aktivna med ucenci, jaz se naprimer za prvcke ne rihtam, ker smo dosti na tleh, zunaj, ...

Dobro nakupuj, pa ce kaj finega najdes, javi se namuser posted image .

clock-img

17.08.2007, 13:46

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Taula, a to mas novo sluzbo??

user posted image user posted image  Jap. Sveža kri v šolstvu bom.user posted image

No ja..bom videla kolk bodo stari učenci, ki bodo na obravnavi.user posted image  Naj bi bila pa bolj v pisarni.user posted image  Samo tudi po pisarni se lahko mečeš po tleh.user posted image

clock-img

17.08.2007, 13:51

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Meni je pa letos ena učenka rekla, če jaz vedno samo kavbojke nosim. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

17.08.2007, 13:54

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Meni je pa letos ena učenka rekla, če jaz vedno samo kavbojke nosim.

user posted image user posted image user posted image  Sej problem je, ko so učenke napedenana do koncauser posted image

clock-img

17.08.2007, 14:00

clock-img

Anonimen

Nase pedagoginje so ble prej elegantne, kot sportne. Vsaj vecinoma user posted image  Res pa je, da niso lih najmlajse tete, ampak stare pa tut niso user posted image  

LP

clock-img

17.08.2007, 14:06

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Taula, to kar imaš na sliki je čist super...user posted image Bi blo za kako poklicno, učenci ne bi več špricali. user posted image

Drugače pa športno eleganten stil. Ne prekratkih kril in prevelikih dekoltejev, pa ne morš falit.

clock-img

17.08.2007, 14:34

clock-img

Anonimen

Tud jst sem bolj športna. Majčke in športne hlače, kavbojke, pa lahko skačem, se valjam, plešem, plezam po kolenih... user posted image

Sem pa imela lani petošolce in je bilo dekletom zelo všeč, če sem se zrihtala malo bolj elegantno. So mi tud podale kakšen komentar in mi je bilo simpatično.

NA govorilnih in roditeljskih sem tud jst bolj elegantna, na delavnicah zopet športna. PAč...neko srednjo pot si izberi.

clock-img

17.08.2007, 14:35

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Taula, to kar imaš na sliki je čist super... Bi blo za kako poklicno, učenci ne bi več špricali.

Da me obtožijo spolnega nadlegovanja.user posted image

clock-img

18.08.2007, 16:33

clock-img

Anonimen

Meni je pa letos ena učenka rekla, če jaz vedno samo kavbojke nosim. user posted image

Ja, otroci vse opazijo user posted image .

Spomnim se tršice iz prvega razreda. Ozke hlače, dekolteji, močan make-up in "zafnano" obnašanje. Starši so imeli marsikaj za opravljat, meni je pa ostala v zelo prijetnem spominu.

clock-img

18.08.2007, 21:31

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Pri nas na šoli imaš vsega, od športnih stilov s kavbojkami, do najbolj elegantnih s kostimi in make-upom, pa vse variante vmes. jaz se skušam oblačit predvsem udobno, nizki čevlji, ker veliko hodim po stopnicah in stojim/hodim po razredu, imam tudi kak kostim ali bolj elegantne zadeve z kakšen roditeljski ali dan, ko imam testeuser posted image ; make-up pa zelo minimalen, ker se mi ne da.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

20.08.2007, 08:29

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Bolj športno kot pa elegantno. Je kar veliko gibanja in bi se v kakšnih petah polomila. Ko imamo pa govorilne ure, proslave se pa rada lepše oblečem.

clock-img

21.08.2007, 16:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Taula, a to mas novo sluzbo??

user posted image user posted image  Jap. Sveža kri v šolstvu bom.user posted image

Draga moja, dosti živčkov pa seveda športno eleganco trajbajuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem