writing-img

Bel izcedek

clock-img

22.07.2008, 17:01

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Do menstruacije imam še 6 dni. Pojavlja se mi obilen izcedek. prav čutim ga kdaj mi kapne na hlačke. Ga je pa veliko,bele barve in kod jogurt. Nima vonja in ne srbi.  Kaj naj bi to bilo ?

clock-img

22.07.2008, 17:36

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Beli tok.

clock-img

22.07.2008, 18:28

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Točno tako. Beli tok, nič ni narobe.

clock-img

23.07.2008, 07:50

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

to je beli tok in ko sem jaz zanosila (še preden sem naredila test) sem imela full povečan beli tok in potem še nekaj časa šele nato se je umirilo ... pri meni je bil to znak da sem bila user posted image  (ni pa to znak pri vsaki ženski)

clock-img

23.07.2008, 11:05

clock-img

Anonimen

Nataši. . . kok časa prej pa se ti je pojavil beli tok. . . Meni se je tud pojavil danes zjutri, pa trebuh me boli kot pred user posted image , imam pa jo za dobit čez teden dni

clock-img

23.07.2008, 11:39

clock-img

talika81

pencil-img

2233

jaz mam točno en teden pred predvideno user posted image  vedno močno povečan beli tok ... in to traja kakih 4-5 dni ... potem se pa umiri ... in po tem izcedku pol točno vem, če nama je ratalo al ne ...

tako da se strinjam s tem, da to ne pomeni nujno user posted image  ... pomenilo bi po moje sam takrat, če se povečan beli tok ne bi končal ampak bi ga imela skoz do predvidene user posted image  ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

23.07.2008, 15:51

clock-img

Anonimen

A je to cisto navaden bel tok, ali je bolj sirast? Ker jst bi mogla 2dni nazaj dobit user posted image , pa se mi je pojavil tak sirast izcedek, verjetno so glivice...Kako se ubistvu loci bel tok od glivicnega vnetja? Upam da ni neumno vprasanje?

clock-img

24.07.2008, 06:30

clock-img

Edinka

pencil-img

114

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kako se ubistvu loci bel tok od glivicnega vnetja? Upam da ni neumno vprasanje?

Nobeno vprašanje ni neumno, neumni so samo odgovori!
Lahko ti odgovorim le iz lastnih izkušenj. Pri belem toku imaš samo izcedek, pri glivicah - ko jih enkrat dobiš, točno veš, kaj sledi. Nepopisno srbenje, bolečine med seksom (meni je bilo, kot bi me nekdo z britvico rezal), sirast, grudast izcedek, ki ni ravno prijetnega vonja.
No, tako, upam, da sem ti kaj pomagala, pa naj se katera pove svoje mnenje. Lep dan vsem!

clock-img

24.07.2008, 11:19

clock-img

Anonimen

Edinka hvala ti za odgovor!!!

clock-img

24.07.2008, 14:52

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Do menstruacije imam še 4 dni. Že dva dni imam močne vetrove. Ampak res močne na dve minuti...kar ve eno.user posted image user posted image .Danes mi je bilo slabo na šitu. Imam povečan apetit,zjutraj nisem nikoli jedla zdaj pa sem zjutraj lačna ko slon. Bolečine v ledvenem predelu. Zelo občutljive zobe,sploh če pijem mrzlo,nikoli nisem občutila te zmrzline.Napeta prsa. Tole s zobi mi pa je res čudno.... Upam da bo pokazaloo +++.

clock-img

24.07.2008, 15:43

clock-img

sakuL

pencil-img

911

drugače je beli tok, lahko si pa tudi noseča, se mal počakaj ... pa če M ne bo, naredi test, pa boš videla zakaj se je ta zadeva pojavila.

jest imam recimo več tega belga toka prav poleti k ne nosim spodnje majice in imam takoj kako vnetje, potem pa kar nekaj curi venuser posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

24.07.2008, 15:48

clock-img

Edinka

pencil-img

114

Žaka, držim pesti, da bo +!
user posted image

clock-img

25.07.2008, 09:45

clock-img

Anonimen

Dan,

še jaz bi prosila za en nasvet. . .
jaz imam tud povečan beli tok, pa ga nikoli nisem imela, user posted image  bi pa morala priti čez 4 dni. Učerej sem bila ful utrujena, danes pa me je začelo že zjutrej ful kuhat ampak samo v obraz, sem kot user posted image  :) pa spodej me špika. . . user posted image
HVALA

clock-img

25.07.2008, 09:56

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Danes mi je spet rahlo slabo. Napihnjena sem. Bolečin nič. Malo pekoče zizike.
Me je že mikalo da bi šla po testek,pa sem si raje rekla če bo zamujala potem ja.:-) Ker sem že tok zmetala stran denarja zato. Do tečke še 3 dni. Upam da jo nebo.

clock-img

25.07.2008, 09:57

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Aja pa še to utrujena sem ko zmaj. En teden me popoldne uzame in zakinkam. Zvečer komaj čakam v posteljo. Ne vem ali je pazaradi tega ker vstajem ob 5 h zjutraj.:-)

clock-img

25.07.2008, 10:11

clock-img

Anonimen

No Žaka. . . imava kar iste 'simptome' . . upam da bova zagledale +

clock-img

25.07.2008, 10:15

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Anonimna...koliko časa pa že delata na user posted image ? Midva 9 mesec.

clock-img

25.07.2008, 10:20

clock-img

Anonimen

dober let pa pol. . . Pa sta bila že na kakšnih preiskavah, pregledih. . . Midva sva dala že vse skozi in zdej me septembra čaka IUI, sam še kar upam da bo šlo brez tega

clock-img

25.07.2008, 11:41

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Hja..ne nisva bila. No jaz sem bila na UZ. Pa pravijo da je vse ok. Če ta mesec ne rata začnem z Klomofenom ga imam že doma.

clock-img

25.07.2008, 12:04

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Za kosilo sem naredila pizzo. Če bi me ob polnoči zbudil bi jo šla jest,je namreč moja najboljša jed. Zdaj pa začudo,komaj sem jo pojedla malo,pa še to s težavo. Tole pa mi je malce čudno. Pici se odrekla.....Aja pa full imam belega toka res dosti,prav čutim ko mi teče.

clock-img

25.07.2008, 12:22

clock-img

Anonimen

Jst pa sfreziram vse pred sabo user posted image  . . danes sem že tok pojedla da mam res trebuh k nosečniceuser posted image

clock-img

25.07.2008, 12:58

clock-img

Rožica82

pencil-img

1267

v lekarnah se dobi novi test CHECK IT, ki pokaže morebitno nosečnost že dva dni pred pričkovno M

Pa naj ti pokaže kar si želišuser posted image

clock-img

25.07.2008, 13:02

clock-img

Anonimen

Bom raj še mal počakala. . . . pa si še mal 'domišljala' morebitne znake nosečnosti user posted image

clock-img

28.07.2008, 17:54

clock-img

Žaka

pencil-img

291

No,tako je zdaj z mano. Danes bi mogla dobiti menstruacijo. Nisem jo še. Tudi rjavega izcedka nimam ki sem ga prej imela vedno tr dnii pred tečko.Čutim rahle bolečine v predelu trebuha kod ( milnejše) pred menzo. Glava pa me boli kar fino. Upam da jo ne bo.:-)Aja imam pa kar velik belega toka.

clock-img

28.07.2008, 21:13

clock-img

Kaja30

pencil-img

171

Navijam zate, žaka!

In zate anonimna tudi!

user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem