writing-img

Bel tok

clock-img

18.11.2005, 07:45

clock-img

prepelica

pencil-img

48

Sej ne vem, če paše ta tema sem, pa vseeno?! A je katera že slišala, da je dobro, da se umivaš s kamilicami in se stanje potem izboljša? Ali poznate še kakšno drugo varianto kako se znebiti belega toka (pa ne s svečkami)?
Vsak nasvet je dobrodošel!

clock-img

18.11.2005, 19:36

clock-img

Anonimen

Če imaš v mislih vnetje, pomaga tudi probiotični navadni jogurt. Da se namažeš z njim, seveda. Pa priporočajo tudi, da ga veliko poješ, če imaš težave, ampak bistvo je, da se mažeš z njim. To je naravna pomoč, če ne želiš uporabljat svečk.

clock-img

18.11.2005, 23:01

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Meni je ginekologinja svetovala kopeli iz hrastovega lubja (dobiš v lekarni). Ponavadi je povečan beli tok posledica kakšnega glivičnega vnetja, takrat pa je še najboljši Canesten (tablete).

clock-img

18.11.2005, 23:42

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Jaz sem slišala za to varianto, da na hitro namočiš tampon v probio jogurt in si ga vstaviš...
Veliko pa ga tudi pojej, ker to baje zelo pomaga!

clock-img

21.11.2005, 08:04

clock-img

prepelica

pencil-img

48

A moram dat tampon v jogurt ali lahko jogurt namažem tudi po vložku in si dam raje vložek kot pa tampon.
Kaj pa za kopel iz hrastovega lubja (imam ga namreč doma) - ali se vsedem v npr. lavor s kopeljo in koliko časa (20min?)?
Hvala!

clock-img

22.11.2005, 16:33

clock-img

Anonimen

Baje je fajn, da tampon namočiš v jogurt, samo če ne prenašaš tamponov in bi si raje samo namazala, potem si raje namaži z jogurtom direktno na zunanji del spolovila, pa mogoče še malo po notranji strani, pa si daš vložek na hlačke, da ne boš imela zamazanih.
Za hrastovo lubje pa ne vem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem