writing-img

Bela čokolada obliv??????

clock-img

14.06.2007, 19:51

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Prosim če mi kdo ve povedati kako naj naredim beli čokoladni obliv za torte,da se mi ne bo sesiril.???!!!!!

clock-img

14.06.2007, 19:58

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Kaj pa če bi ti opisala kako delaš, da se ti sesiri bi mi mogoče prej ugotovili kje je problem user posted image .

clock-img

14.06.2007, 20:08

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Jaz stopim na vodni kopeli belo čokolado posebej pa olje in margarino previdno zmešam ampak kolikokrat sem probala mrzlo toplo vroče vedno se mi je sesirila ali zgostila tako da nisem mogla oblivat.Z mlečno ali črno mi pa vedno uspe brez problema.Rabim pa nujno ker imam v soboto torto za poroko Lepo prosim če kdo ve !

clock-img

14.06.2007, 20:11

clock-img

Anonimen

jaz dam maslo spodej in v pečici na 50 stopinj...rabiš cca 10 minuser posted image  samo jaz to delam z črno čok...

clock-img

14.06.2007, 20:38

clock-img

Anonimen

jaz pa vzamem denarnico, ključe od avta, se zapeljem v trgovino in kupim preliv za toliko kot stane čokolada, pa še nobene dodatne posode in pacanja ni.

clock-img

14.06.2007, 20:45

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Belega obliva za čokolade se ne meša z ničemer. Samo stopiš na vodni kopeli in preliješ. Sem ga tudi jaz enkrat tako uničila.

lp

clock-img

07.09.2007, 12:06

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Na vodni kopeli stopiš v olju belo jedilno čokolado in preliješ. To je to!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem