writing-img

Bela kava

clock-img

15.05.2006, 15:05

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Sestra pri pediatru mi je rekla, da lahko punčki nekje po 7 mesecu že lahko ponudim tudi kakšno belo kavo,  pa vanjo nadrobim kruhekuser posted image . Kako pa naj skuham belo kavo? Kako jo ve pripravite?

LP

clock-img

15.05.2006, 16:06

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Jaz sicer tega še nisem dala, ampak mislim, da bi skuhala divko (skuhaš, kot piše na embalaži), pa dodala mleko.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

15.05.2006, 16:24

clock-img

nejča

pencil-img

178

Glej, da bo iz cikorije, če se bojiš zaradi glutena, saj ponavadi dodajo noter ječmen, rž in pšenični slad. Drugače je bolj enostavno, če kupiš instant belo kavo od Francka (Bianka), jo zamešaš v toplo vodo in dodaš še svoje ali adaptirano mleko.
Jest sem enkrat tu že spraševala o tem pa ni bilo kakšnega opozorila, zato jo že kar 2 meseca pijeva.

clock-img

15.05.2006, 21:23

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Meni je fullll dobra (in tudi Italijani v našem koncu jo veliko dajejo otrokom) instant MALTO KNEIPP- taka bela ovalna škatlica in je primerna za otročke, saj to ni prava kava!
Jaz jo zmešam kar z mlekom (ne z vodo) kot kakav! MNJAMIIIII!!!!! Je pa ta malemu še nisem dala in se zaenkrat samo jaz nacejam z njo....

< Sporočilo je popravil poliloni -- 15.5.2006 21:26:06 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem