writing-img

Bela ramena

clock-img

30.05.2007, 11:37

clock-img

Anonimen

Me je včeraj zvečer skoraj kap, ko sem se zagledala v ogledalu user posted image  Sicer ne vem, kako to, da tega prej nisem opazila, ampak.....bljak....popolnoma bela ramena....do tam, kjer imam majčko je obupno belo....okoli vratu imam izrez...ramena do zgornjih mišic pa popolnoma bela...roke pa rjave...vrat rjav...baaaaaaaa...izgledam kot delavec, ki cele dneve dela na soncu user posted image

A imate tudi ve s tem probleme? Ker meni je to res ogabno user posted image  Kako bo izgledalo, če bom oblekala majčko brez rokavov user posted image  kaj se da narest, da se tega rešim?

help user posted image

clock-img

30.05.2007, 11:52

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Ti kot sončna kraljica pa res ne bi smela imet težav s tem user posted image user posted image user posted image ...ma nič, jaz težavo rešim, da čez vikend in doma nosim čimvečkrat majčke na naramnice, če pa je čas (zadnje tedne ničuser posted image ) smuk v kopalke in za kakšno urco na vrt na sonce.

[

clock-img

30.05.2007, 12:06

clock-img

Anonimen

user posted image  ja sej vem user posted image

Sem pomislila tudi na samoporjavitvene kreme, pa mi ni jasno, kako bo izpadlo...če naneseš kremo na belo kožo in na rjavo kožo user posted image  Najbrž bo ravno tko razlika user posted image

clock-img

30.05.2007, 12:23

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Ni druge kot da parkrat belo-rjava oblečeš za na sonce majčko na naramnice ali kopalke, potem pa se bo razlika hitro zabrisala.

clock-img

30.05.2007, 12:25

clock-img

total

pencil-img

4453

Majčko gor brez rokav,pa se poseonči ko boo sonček,nimaš kaj.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

30.05.2007, 12:29

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ni kaj na sončka pa pomožnost zgoraj brezuser posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

30.05.2007, 15:40

clock-img

Anonimen

Tud jaz mam iste težave...user posted image

clock-img

30.05.2007, 18:06

clock-img

tinčica

pencil-img

613

mogoče solarijuser posted image

Jah takle mamo za tale dnar....

clock-img

30.05.2007, 18:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tinčica

mogoče solarijuser posted image

v solarij ne smem, ker imam brazogtine...se bom pa sončku nastavljala user posted image

clock-img

04.06.2007, 12:08

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

nehaj po kafičih posedat pa bo user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2007, 19:52

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

a veš kaj nardiš 1x ko bo sonce pripekalo pojdi z user posted image na bazen, te bo ziher malo opeklo po ramenih

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem