cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bele kapri hlače, kje v MB?

clock-img

23.05.2006, 22:21

clock-img

Anonimen

Pozdravček, nujno bi rabila bele kapri hlače - nosečniške za na morje, pa me zanima, če jih je katera kje v MB zasledila. Pa da niso predrage user posted image

clock-img

24.05.2006, 06:46

clock-img

jasnika

pencil-img

887

včeraj je prišla reklama od takota majo tam zdaj poceni capri hlače lanene, niso ravno nosečniške, ampak saj če nisi preveč noseča pač vzameš katero večjo št in je to to, jaz tud grem danes tja, drugače pa si pogledala v h&m, tam jih po moje zagotovo majo
lpuser posted image

clock-img

24.05.2006, 07:11

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Ja!V H&M - u jih imajo. Kapri in kratke nosečniške, bele, bež, črne. Pa tudi take, ki so lahko dolge al pa tričetrt...

MONTIGNAC

clock-img

24.05.2006, 07:16

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem si lani, ko sem bila še user posted image  tudi kupovala v H&M hlače. Pa niti nisem rabila ful velikih št. vzet.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.05.2006, 08:25

clock-img

Monika79

pencil-img

741

halo

Jaz sem pa kupila kapri (tričetrt) bele hlače v trgovinici Ma-Mi v MB, pa so zelo udobne, pa takrat je bilo 50 % znižanje, tako, da sem jih kar poceni dobila user posted image user posted image  jaz jih ne zamenjam user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

clock-img

24.05.2006, 12:02

clock-img

Anonimen

Hvala vam punce,...kaj pa mislite, da bi si jih dala šivat? user posted image  Katera kaj ve kake so kaj cene?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem