cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bele pikice na jezičku

clock-img

29.12.2004, 14:58

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

Ali je imel od katere otrok pikice na jezičku, drugje jih nisem še videla, kot ostanek od mleka ki ne gre dol. Brala sem da to obstaja in da se reče kot ene vrste gobice bele in da ni panike. Kaj narediti v tem primeru ali ste šle k zdravniku?

LP

clock-img

29.12.2004, 15:05

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ni panike. Lahko jih s suho gazico ovito na prst nežno zbrišeš z jezika - če ti bo uspelo. Eni sicer pravijo, da je to sor (gobice), drugi, da ne. Sor izgleda kot bele pikice in obloge po notranji strani ust(-nic)in po dlesnih. V enem, največ dveh dnevih ga odpraviš z daktarin oralnim gelom. Za to, na jezičku, pa ni potrebno nobenega zdravila.

clock-img

29.12.2004, 15:08

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Tudi mi smo jih imeli in še vedno se včasih spet pojavijo. :)- To so "pikice" od mleka. Ni panike. V lekarni dobiš brez recepta mazilo gel Daktarin, ki ga je naš imel zelo rad saj je prijetnega okusa in tisto ji daš štirikrat na dan in po približno enem tednu izginejo. Lahko pa se spet pojavijo vsaj pri Luki:duda: so se.

:sloncek:LP:sloncek:

clock-img

29.12.2004, 15:37

clock-img

lol

pencil-img

533

Gelu se reče daktarin lahko pa sama narediš iz sladkorja in vode.

clock-img

29.12.2004, 16:31

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

haj, lahko uporabiš tudi jogurt in pikice s tem namažeš - midve sva jih imeli le 3 dni...

Lp,
Hu:hudicek:anita

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem