writing-img

Beli mozoljčki na ritki

clock-img

21.01.2009, 17:07

clock-img

vesna23

pencil-img

22

Pozdravljeni!

Moj malček ima 4 mesece. Pred kakšnim tednom sem pleničke Pampers zamenjala z Mullerjevimi. Do včeraj je bila ritka lepa. Danes pa so se na ritki pojavili beli mozoljčki. Redno mažem ritko z bubchenovim hladilnim mazilom in čistim z robčki pampers sensitive. Ali je to zaradi pleničk, ali kaj?user posted image

clock-img

21.01.2009, 18:12

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

To so najverjetneje glivice moj jih je dobil ravno zaradi bubchen kreme. briši ga z vato in vodo, posuši ritko na zraku in namaži s canestenom. možno tudi, da je zaradi pleničk.

clock-img

21.01.2009, 18:45

clock-img

srki

pencil-img

9222

Takšne mozoljčke, ki so se kasneje predrli in je iz njih pritekla neka tekočina, pa še malo krvavi so postali, je imel naš pri 1 mesecu. Ne vem, če so ravno plenice ali robci krivi, pri nas je potem to izginilo. Res je, da ga umivaj z navadno vodo in vato, ritko pa sem mu mazala z kremo za ritko Penaten. Po njej so ti mozoljčki izginili.

clock-img

21.01.2009, 20:39

clock-img

maca m

pencil-img

465

IZVIRNO SPOROČILO: vesna23

Pozdravljeni!

Moj malček ima 4 mesece. Pred kakšnim tednom sem pleničke Pampers zamenjala z Mullerjevimi. Do včeraj je bila ritka lepa. Danes pa so se na ritki pojavili beli mozoljčki. Redno mažem ritko z bubchenovim hladilnim mazilom in čistim z robčki pampers sensitive. Ali je to zaradi pleničk, ali kaj?user posted image

Zakaj mu pa tako mažeš rit? Operi mu z vatko in vodo, posuši in to je to. Jaz mojega nikoli z ničemer ne mažem (edino po umivanju z mandljevim oljem, 1x na dan, čisto malo), pa še nikoli ni imel rdeče rite ali kakšnih mozoljčkov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem