cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Beljeno z apnom; kaj pa zdaj?

clock-img

11.09.2008, 10:50

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Obnavljamo prostore, ki so bili beljeni z apnom (ne me vprašat, zakajuser posted image ). Zdaj bi to radi prebelili. Kaj je treba storiti? Je treba stene kaj posebej obdelati ali je čisto vseeno, da je spodaj apnouser posted image ? Kolikor sva zaenkrat gledala, bo treba verjetno prebrusiti oz. "spraskati" apno dol, ker malo dol letiuser posted image .

clock-img

11.09.2008, 11:06

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sem že izvedela. Torej dobi se nekašen inverzni premaz (menda se tako reče), nič ni treba dol praskat, samo s tem premažeš in potem normalno pleskaš čez. Frutka, hvala!!!

clock-img

11.09.2008, 11:17

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

inverzni premaz (menda se tako reče)

verjetno misliš akril emulzijouser posted image

clock-img

11.09.2008, 11:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sivkamivka, hvala za nasvet glede naravnih barv na osnovi apna. Nisem poznala in je vsekakor vredno razmisleka.

clock-img

11.09.2008, 11:19

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

inverzni premaz (menda se tako reče)

verjetno misliš akril emulzijouser posted image

Ej, pojma nimam, tako mi je rekla Frutka, njej pa njen ati, pa računam, da bojo v štacuni vedeli, kaj bi rada imela.

clock-img

11.09.2008, 11:44

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Moj brat je "malar"  in on vedno pravi, da je bolje vse skupaj premazati z akril emulzijo ki prepreči da bi stari omet odstopil in omogoča novemu boljši prijem.  Zato sprašujem?

clock-img

11.09.2008, 12:00

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

A tak...no, bom še v trgovini vprašala, kaj naj bi to bilo. Glavno je itak, da ni treba prej nič dol praskat, to je tako ubijajoče delo....

clock-img

11.09.2008, 22:04

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Tole je res menda akril emulzija ja.user posted image   Sem že Izija vprašala. Barve že imaš izbrane?

< Sporočilo je popravil frutka -- 11.9.2008 22:05:46 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem