writing-img

Bellevue wellness center

clock-img

03.09.2009, 21:31

clock-img

srša

pencil-img

39

Pozdravljeni,
zanima me, če je že kdo bil, ter kakšni so vtisi? Sama se odločam, da bi šla mogoče na kakšno masažo pa zraven bi vzela dragega na kakšno razvajaje v dvoje-to bi mu dala za user posted image .

clock-img

02.10.2009, 12:07

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

A to misliš Bellevue na Pohorju? Če je ta, je krasen - hotel, wellness, savne. Prava oaza miru, romantike. Midva z možem sva nedavno gor preživela podaljšan vikend (4 dni) in je bilo izjemno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

04.10.2009, 23:42

clock-img

srša

pencil-img

39

Ja ne Pohorju. Malo sem že obupala, da dobim kakšen odgovor.
Imajo kakšne paketa za dva; kopel, masaže. Midva bi šla gor za par ur, ne bi prespala, ker sva iz MB., bi pa se vseeno šla malo  razvajat .

clock-img

05.10.2009, 08:56

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Meni je Bolfenk zraven ful bolj všeč kot Bellvue....jaz bi Bolfenk priporočala. 

clock-img

05.10.2009, 13:31

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

No, vidiš, meni pa Bolfenk sploh ne potegne. Pa še za malo se mi zdi, da si hotelski gost (h. Bolfenk, da ne bo pomote), pa moraš vstop v wellness plačat! Halo!?!

Torej, jaz ti Bellevue lahko samo priporočam, o paketih pa si preberi na njihovi spletni strani, saj imajo kar nekaj stvari.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem