writing-img

Benetke - parkiranje

clock-img

24.01.2008, 20:29

clock-img

Nenya

pencil-img

887

Ojla, ali katera ve kje bi se dalo dobiti seznam parkirišč v Benetkah s cenami, za daljše parkiranje, letimo iz Benetk in bi pustili avto tam, slišala sem, da so cene zelo različne in da se da priti ugodno skoz če malo poznaš - prosim pomagajte!

Hvala

clock-img

25.01.2008, 09:09

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Za parkiranje priporočam Tronchetto  - cca 20 € za cel dan, v mesto pa potem lahko greste peš ali pa z vaporettom (vodni avtobus).  Če boste pa v tednu pa se najde tudi kakšno parkirišče v naslednji garažni hiši - samo sedaj ne vem kako se kličeuser posted image . NO,  je nasproti železniške postaje.

Kakorkoli pa nikakor ne "silite"  noter globoko v mesto, ker v Benetka je nemogoče parkirati. Benečani povečini sploh nimajo avtov npr.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

26.01.2008, 14:37

clock-img

blak

pencil-img

660

Ja, ma čaki. Vi letite iz Benetk? Dobro razumem? Ker v takem primeru je najboljše, da pustite avto na letališču. Mi smo pred 3leti dali za 6 (ali 7 dni, ne spomnem se več) okrog 50-60€, kar se mi ne zdi pretirano.

No, ti imaš cenik:
http://www.veniceairport.it/save/parking/pricing.jsp?m=01030102

clock-img

26.01.2008, 20:32

clock-img

Nenya

pencil-img

887

Hvala vsem, ja blak, si edina pogruntala, da ne gremo v Benetke turistično ampak samo letimo od tam, sej sem res tko kurasto napisala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem