writing-img

Beton

clock-img

14.06.2008, 21:38

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

kje ste naročili beton tisti, ki st zidali v LJ ali njeni okolici? Katere betonarne so naugodnejše?

clock-img

15.06.2008, 07:58

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Nekaj pri Sectorbeton (Verovškova) - dokler je tam delal najin znanec sva imela popust user posted image , nekaj pa pri Bordaxu (Litijska cesta).

clock-img

15.06.2008, 11:03

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Za naju k sva južno od Lj je bil ugoden KG EKO iz Šmarja Sap. Jaz mislim, da je razdalja od betonarne kar pomemben faktor pri ceni.

clock-img

16.06.2008, 11:12

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
kje ste naročili beton

Mene je en vprašal če sem privatnik, ker mi je pripeljal iz betonarne GP Bežigrad user posted image . Se pa mi je definitivno splačalo naročiti armaturo (tudi zvezano za nosilce) kar tam in so mi jo ob predložitvi gradbenega dovoljenja obračunali po 8,5% DDV ker je šlo za vezanje armature t.j. so opravili vgradnjo.

Za temelje pa smo vezali sami. Ampak če moraš plačati tiste, ki ti vežejo (če ni domačih) potem je definitivno bolje da naročiš že zvezano, saj moraš itak drugače naročiti krivljena stremena, pa jih potem vezati.

clock-img

01.07.2008, 22:34

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Ja za vezavo imava zidarje ki majo čez vso delo za klet od temeljev do plošče, midva pa material, zato me zanima samo beton.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem