writing-img

Betonski tlakovci

clock-img

27.06.2007, 12:04

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pre hišo bi menjala tlakovce. ni dosti - približno 10m2 ...
Pa sem si gledala neke rdeče betonske tlakovce s teflonsko zašščito. Ali ima kdo? Kako se obnesejo? Življenjska doba? Ali jih je lahko ščistit?
Gledala sem si ZF 3 -> po kolikem času je potem jih treba obnovit, recimo nanest kakšno zaščito in podobno?

clock-img

27.06.2007, 13:16

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Glede na to, da je to ena nova zadeva, bi bilo težko reči, koliko je življenska doba.

Ne vem pa, kako danes delajo tele tlakovce. Včasih so jih stresli iz kamiona in se jih je par poškodovalo, po dvajsetih letih so skoraj taki kot  prvi dan. Je pa res, da jih nikoli nismo solili.

clock-img

27.06.2007, 14:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Robinzon, sej mi tut ne bomo za hišo solili user posted image ; vseeno menda boljše prenašajo sol?

clock-img

28.06.2007, 12:10

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

oo mi ravno sedaj dajemo tlakovce. smo tudi hoteli imet rdeče pa jih niso več imeli...
življenska doba je dolga. se ni za bat...
treba je samo malo pazit, da se ne nosi preveč peska na njih ali pa ne smeš kidat po njih. ma ok lahko. samo meni je oči reku da se potem praske delajo. ravno tako s peskom. ker drgneš s čevlji po tlakovcih pa kavenčki se drgnejo in na tlakovcu poznajo črte. sicer verjetno malo. samo  če cca 2 leti ne paziš ali še manj se verjetno hitro pozna da so zdrajsani...

clock-img

01.07.2007, 00:00

clock-img

saving

pencil-img

168

Če misliš na Sammelrock, smo jih mi ravnokar položili. Pa prav nemarno pokajo user posted image ! Ne vem, morda jih bomo celo reklarmirali. Teflonska zaščita, ja pa res. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem