writing-img

Bezgavke na vratu

clock-img

05.11.2004, 11:46

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Zanima me, kako velike bezgavke imajo dojenčki (velikost koruznega zrna, grahka,...). Ali je sploh normalno in vredu, da se otipljejo?

Hvala in lp!

clock-img

05.11.2004, 12:33

clock-img

malika

pencil-img

3199

Moj ima na desni strani precej veliko bezgavko-kot oreh, ki je opazna s prostim očesom. Zaradi tega sem ga peljala tudi k pediatru in pravi, da naj bi to bilo ok.Moramo pa kljub temu stvar opazovat.Včasih se še poveča, splahni pa nikoli.:zmeden2:

clock-img

05.11.2004, 20:21

clock-img

kati

pencil-img

42

Naš :duda: ima bezgavke na vratu velike za grah in se mi zdi da se njihova velikost ne spreminja se pa vedno otipajo. Pediatrinja je rekla da ni nič narobe.

clock-img

05.11.2004, 21:27

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Hvala, samo da vem, da je vredu, da se otipajo.

Lep pozdrav!

clock-img

13.11.2004, 13:54

clock-img

SašaS

pencil-img

34

Pozdravljena,

šele zdajle sem našla tole temo.

Moram ti povedat, da jih ima tudi moj sin na vratu in sicer od 9tega meseca dalje...pa je star že 7 let. In zelo zelo zdrav. Že 3 leta ni bil bolan, prej pa tudi zelo malo.
Te bezgavke se niso še čisto nič sprememnile. Pediatrinji sem takrat povedala, pa je samo zamahnila z roko.
Naj te ne skrbi. Tudi mene je zelo, ker jih imam tudi sama (to sem ugotovila pred sedmimi leti), pa so mi pregledali kri, bila sem na ultrazvoku pa niso odkrili nič. Ne spreminjajo se in tudi nikoli, res nikoli niso bolele. Odkrila sem jih čisto po naključju, ko sem se mazala s kremo...

Lep dan,
Saša

clock-img

13.11.2004, 16:21

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Saša, hvala za tvoj odgovor. Bom vseeno omenila na naslednjem sistematskem. Upam, da je vse ok.

Lep dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem