writing-img

Bgw in plesen-otok Krk

clock-img

09.06.2008, 10:16

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Mene pa zanima ,če je že kdo bil v teh bungalovih Njivice na otoku Krku in če je res vonj po plesni?Ker smo ravno tam rezervirali skupaj s prijateljičino družino.

Upam na čimprejšnji odgovor.Hvala!

clock-img

09.06.2008, 11:48

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Mi smo bili v teh bungalovih pred parimi leti. Nahajajo se v borovem gozdičku. Po polesni se mi ni zdelo, da bi smrdelo, je pa res, da so zelo skromno opremljeni. Plaža je super za otroke (droben prodnat pesek in veliko zalivčkov).

clock-img

09.06.2008, 17:12

clock-img

Anonimen

Toplo odsvetujem!

Sem že pred časom pisala o tem...plesen, slaba opremljenost, umazanija, živalski vrtovi(beri:mravlje, gosenice,...) v omarah, posteljah, kuhinji,...Mi imamo z apartmaji/bungalovi Flora slabe izkušnje.

clock-img

09.06.2008, 22:46

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Samo ne hodit tja. Sem bila tam pri koelgici par dni, pa sem predčasno odšla, ker mi je bilo naravnost svinsko. Vse umazano, vse dotrajano, nič posode, .....ma grozno, res stane malo, samo ni vredno niti tistih evrov. Poglej mal po slikah, pa boš takoj videla kok je ura!!!

clock-img

10.06.2008, 08:54

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Hvala vama ,že iščemo drugo varianto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem