writing-img

Bi šle k dežurnem?

clock-img

04.01.2009, 16:42

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Sem že 3x začela pisat sem, pa sem zbrisala, k nisem hotla morit, ampak mam enga zategnenca doma.... Uglavnem... Že ene tri tedne kašljam, vmes ko star foter, (ne)spala sem v dnevni, ker ponoč je blo obup, spila na hektolitre čajev, domačih zvarkov, mazila za prsni koš, sirup za izkašlavanje itd. Ni bilo bolje in sem šla po enem tednu k zdravnici, ki mi je dala en sirup, kao ful močen, pa ni bilo ne vem kaj bolje... No, kak dan pred novim letom se je sicer kašelj mal umiril, ampak za nov let, me je pa začela prepona na deni strani bolet, predvidevam, da zarad napenjanja... No in zdej me to boli že ves čas, pač težko se smejem, diham, določene poze mi ne sedejo...

In zej me moj napizdi, k nočem k dežurnmu (se pač vredu počutim, poleg naštetega pač), da se ne zavedam, kaj mi je lahko in kake so preiskave in bla bla...

Kaj menite?

P.S. Če je tole čvek, me tja prestavte...THX...

clock-img

04.01.2009, 16:45

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Jurti bi šla, če res boli.  danes k dežurnemu ne. 

clock-img

04.01.2009, 16:52

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, jaz sem tak primerek, da ne grem k zdravniku in ne grem. Ampak a veš, ko takole nisem šla in nisem šla, sem fasala enkrat lani pljučnico, drugič letos bronhitis in ta hip imam spet sum na pljučnico... Tako da, če danes kašljaš več kot 1x na uro, pojdi k dohtarju še danes, če ne pa najkasneje jutri. Tvoj ima prav, z zdravjem se ni za hecat.

clock-img

04.01.2009, 18:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pojdi k dežurnemu. Kašelj, ki se vleče 3 tedne, ni ravno znak dobrega zdravjauser posted image  Ne, resno...jaz imam ponavadi takšna obdobja, ko imam takšen kašelj, seveda grem sedaj, ko me je že pamet srečala, kar hitro k zdravniku. Lani se mi je iz takšnega kašlja kljub vsemu razvila pljučnica.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.01.2009, 18:38

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Ja, tvoje stanje ja za k zdravniku. Da malo prečekira kri, posluša pljuča, srce, te pošlje na spirometrijo, RTG pljuč...
Iz tega se lahko razvije bronhitis, pljučnica, mogoče alergija...

Najkasneje jutri kar pot pod noge !

clock-img

04.01.2009, 18:42

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Če že 3 tedne kašljaš in prav danes ni kakšnega poslabšanja, potem bi jaz šla jutri.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

04.01.2009, 18:53

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Če je to stvar treh tednov, potem en popoldan in noč ne bo spremenil ničesar. Ne, jaz ne bi šla k dežurnemu, so po moje tam za drugačne primere. Bi pa šla jutri k osebnemu.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

04.01.2009, 21:44

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz sem imela podoben primer dve leti nazaj.

Tudi jaz sem kašljala kot nora, nič ni pomagalo, potem pa me je tako kot tebe začelo boleti, sem tudi jaz mislila da je prepona, težko sem se smejala, določeni gibi - huda bolečina,.. Na koncu so mi ugotovili, da sem si zaradi kašlja oz. napenjanja, ki pri tem nastane počila rebro, od tod tudi bolečina, ki je potem trajala kaka 2 mes da je minilo. Kašelj pa se mi je umiril potem, ko mi je dr. dala antibiotik, prej ni bilo boljše.

Bi pa na tvojem mestu počakala do jutri, če upaš zdržat, če ni preveč hudo.

clock-img

04.01.2009, 22:27

clock-img

Anonimen

Punce za kašel pomaga gorski mah se dobi čaj v lekarni.
deluje sm sprobala na mojem dragem je ful kašlal.

clock-img

05.01.2009, 19:10

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kaj pravi zdravnik?

clock-img

09.01.2009, 07:56

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Kaj pravi zdravnik?

Hja... Je rekla dr., da pač s kašljom nima kaj, ker so mi že tko dali ful močen sirup, za prepono pa, da me bo bolelo še vsaj 14 dni in da je ona (zdravnica) doživela, da je imela eno tako suhico, k si je zarad kašlanja rebra polomila user posted image  "Kao" maste srečo user posted image
Uglavnem, dobla sem tablete prot bolečinam in kremo in to je to... Ma sej jest sem kul, desc je paničen user posted image

clock-img

09.01.2009, 07:56

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Aja, Gina, hvala na vprašanju user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem