writing-img

Bi mogoče jedel

clock-img

23.05.2005, 08:33

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Zadnje dni opazujemo našega :duda: in ugotavljamo, da kadar jemo, tako gleda žlico, ki jo nosimo v usta, obenem pa odpira svoja usta npr. če ga imam v naročju. Kaj mislite, da bi rad že kaj poskusil?A naj poskusim čisto počasi s korenčkom, pa bom videla kakšna bo reakcija?:zmeden2: A moram potem, ko bova uvajala gosto hrano, obvezno ponuditi tudi čaj, oz. tekočino za odžejat' Kateče čaje, sokove... jim ve nudite?

Lep dan vsem skupaj!:rozica:

clock-img

23.05.2005, 08:37

clock-img

gobacius

pencil-img

16

Ja koliko pa je star vaš nadebudnež???
Ja čaj pa obvezno ker bo žejen!!!8):bravo:;)

clock-img

23.05.2005, 08:40

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Naš škratek je star štiri mesece in pet dni!

clock-img

23.05.2005, 09:39

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mislim, da ne bo nič narobe, če poskusiš. Boš videla, če je že pripravljen ali je to zanimanje kaj drugega.

lp asso

clock-img

23.05.2005, 10:12

clock-img

špelica

pencil-img

256

Mislim, da je prezgodaj, četudi pravijo, da po 4.mesecu lahko.

clock-img

23.05.2005, 10:30

clock-img

Anonimen

kamot lahko. kako žličko za probat mu kr dej. pa kak čaj tut lohk, al pa navadno vodo.

lp, lara

clock-img

23.05.2005, 21:40

clock-img

cukrmali

pencil-img

79

Pri nas se korencek ni izkazal za najbolj primerno hrano, ker zapira. Ob gosti hrani itak hitro zacnejo bolj trdo kakat, zato je vcasih bolj primerno jabolko. Take so moje izkusnje. Sicer pa mi smo zaceli pri tocno tej starosti.

clock-img

23.05.2005, 22:25

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Moja mala :duda: je tud zadnje dni začela reagirati podobno kot tvoj mali škrat pa sem se tudi že spraševala kaj naj naredim. Super da si odprla temo namesto mene...Naša je malo starejša, skoraj 5 mesecev že ima in ker imava 1.6 drugo cepljenje bom z uvajanjem do takrat počakala, da malo povprašam pediatrinjo..Sam mi jo je pa tak žal, ko tak milo gleda in cmoka kadar mi jemo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem