cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BioStick lučka

clock-img

13.12.2006, 10:45

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Ali pozna kdo BioStick, ga je uporabljal oz. ali veste, a je to smiselno imeti ali neuser posted image

BioStick naj bi s hladno rdečo svetlobo pomagal pri hitrejšem celjenju aft, herpesov, mazoljev.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

13.12.2006, 10:54

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ja, mi jo imamo.

naj bi res pomagala, čeprav meni se ne zdi, da dela neke blazne čudeže. Naj bi pomagala pri temu, da se čas celjenja recmo herpesa, ranic in podobno pospeši, v smislu tega, da vse hitro pozdravi.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

04.04.2007, 12:15

clock-img

romanca123

pencil-img

3

Jaz jo imam doma že več kot eno leto. Uporabljam jo za herpes, ki se mi v resnici hitreje zaceli, pa tudi ne razvije se mi po celi ustnici, kot včasih, ko je proces celjenja trajal po cel teden. Sin jo uporablja za afte v ustih, hčera pa si je z njo uspešno zacelila norice, ki so bile res hude in boleče. Jaz jo lahko samo priporočam, ker ne mine dan, da je nebi vsaj nekdo v družini uporabljal. lp 

clock-img

04.04.2007, 15:35

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Uf, a tudi za norice je primerna. Si bom zapomnilauser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem