writing-img

Bio čistlia

clock-img

21.04.2009, 11:50

clock-img

Anonimen

Tiste, ki uporabljate bio čistila, katera uporabljate?
Jaz jih ponavadi kupim v specializiranih trgovinah z naravno prehrano in bio izdelki, če na hitro kaj potrebujem pa grem v DM ali Muller po Frosch.

Ali poznate oziroma priporočate še katera druga kvalitetna bio čistila, da poizkusim kaj novega? Potrebovala bi čistilo za parket, lesene površine (omare) in pa že nekaj časa iščem kvalitetno in čim bolj naravno loščilo za parket, zaradi malega, ki se plazi po tleh in nosi rokice v usta, da ne poje ravno vseh možnih kemikalij, ki se jih najde v navadnih loščilih.

clock-img

21.04.2009, 16:58

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Večkrat sem tu že zasledila za čiščenje s kisom in sodo. Ampak pojma nima v kakem razmerju se to z vodo meša. Sem že spraševala, pa nisem dobila odgovora. Mogoče bo sedaj kakšna uporabnica zaupala "recept"? user posted image
Hvala in lp.

clock-img

21.04.2009, 17:15

clock-img

water lily

pencil-img

806

Parketa nimam, laminat pa čistim z vodo in kisom (na pet litrov vode deci kisa).
Mislim pa da za parket lakiran to ni primerno. Kaj pa univerzalno čistilo?
Loščilo še nisem zasledila da bi bilo biološko. Mislim pa da če nimate zelo umazano, pač ste v copatih notr, da je tudi čiščenje s samo toplo vodo dovolj, pa z mikrokrpo.
Omare pa čistim z vlažno mikrokrpo. Ne potrebujejo drugega.
Mikrokrpe so na splošno super, samo z vodo očistiš skoraj vse.

clock-img

22.04.2009, 23:33

clock-img

barika

pencil-img

6448

Jaz zaradi otroka vse z vodo in mikro krpo očistim, pa je ok, no nimamo ful umazano, da bi bilo treba ne vem kakšna čistila uporabljat, pač sveti se ne, pa je tudi okuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem