writing-img

Bio rižev desert z vanilijo

clock-img

03.03.2009, 09:18

clock-img

simona2

pencil-img

474

Mene pa zanima ali bi katera dala svoji pikici stari 7 mesecev bio rižev desert z okusom vanilije? Pri nas smo namreč preobčutljivi na mleko, pa vsi jogurti in skute itd odpadejo. Zadevo sem najdla v Mercatorju in je čisto naravna in vsebuje samo vodo, koruzni sirup, riž, rižev škrob, hladno stiskano sončnično olje, karagenan (no tole ninčist naravnouser posted image ), moko iz semen guar, naravne arome in morsko sol.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

03.03.2009, 10:59

clock-img

Anonimen

Mislim, da ne bi smelo biti posebnih težav. Poskusi najprej par žličk. Jaz sem mu dala riževo mleko, oz. zdrob sem mu skuhala na riževem mleku in ni bilo težav. Kaj drugega pa še uporabljaš pri prehrani? Mi tudi ne uporabljamo KM in me zanima za kakšne nove ideje. Tale mi bo prav prišla in bom poiskala tudi jaz ta desert.

clock-img

03.03.2009, 14:38

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Mi smo ga naši dali mislim da nekje pri 8,5 ali 9 mesecih. Reakcij ni bilo, a ji še danes ni všeč. Je namreč ful ful sladek. Meni osebno se zdijo ti odstotki sladkorja v njem kar malo pretirani. Očitno tudi naši pupi user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

04.03.2009, 17:21

clock-img

lindy

pencil-img

937

Jest bi dala, že prej!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

04.03.2009, 19:19

clock-img

lili3

pencil-img

467

Mi smo ga dali našemu user posted image  malo pred 7 mesecem, pa je bilo vse ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem