writing-img

Bioenergija

clock-img

05.11.2007, 16:40

clock-img

tigra11

pencil-img

42

Pozdravljene zanima me ali katera ve za kakšnega bioenergetika v mb? Ali ima kdo izkušnje da to pomagauser posted image , ker sem obupala že nad vsem... Po dveh letih truda končno zanosim in potem ssuser posted image  pol se pobiram in mi ugotovijo miom, ki naj ne bi bil nevaren, (po posvetu z zdrav.) probala sem že vse mogoče metode, kot so čaji rdeče smrdljivčke... in po ss še glino, ki bi naj iz telesa izločala strupe, pa mi zdavniki nič kaj ne znajo pomagat, zato bi rada šla k bioenergetiku, da vidim kaj bi mi on povedal...

clock-img

05.11.2007, 16:50

clock-img

Anonimen

Priporočam tega:

http://www.mernik.org/

še bolj pa tega:

http://www.terme-olimia.com/si/zdravjelepota/terapija/prenaterapija/

Če te še kaj zanima mi piši na ZS.

clock-img

05.11.2007, 20:02

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

kaj pa kakšen v bližini LJ? tudi jaz že počasi obupavam...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

05.11.2007, 20:05

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem prišla do drugega sončka tudi s pomočjo bioenergetika, zato mu pravim kar duhovni očka moje Pie. Če te kaj zanima, mi piši na privat. Deluje v Ajdovščini, enkrat tedensko pride na Bled. Pa tudi jaz sem imela pred tem velike probleme z miomom, zato bom zelo vesela, če ti bom z informacijo lahko kako pomagala. Več na ZS.

Srečno user posted image .

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

05.11.2007, 22:29

clock-img

Sheba

pencil-img

56

Kolegica hodi k Ediju v Košake, MB in ji je pomagal, da je zanosila, ful je zadovoljna z njim.

clock-img

05.11.2007, 22:39

clock-img

ključek

pencil-img

9047

moja prijateljica se je trudila zanositi 10 let. probala je vse, pa nič.potem je našla gospo marijo, iz brezovice ali tam nekje in sedaj ima 2 zlati punčki, dvojčici. oglasi se na zs, pa ti bom posredovala telefonsko, če želiš. srečno!!

clock-img

06.11.2007, 20:46

clock-img

tigra11

pencil-img

42

Hvala za vašo pomoč to mi zelo pomaga v teh trenutkih, da me nekdo posluša hvala še enkrat in javim kako sem opravila pa veliko sreče vsem

clock-img

07.11.2007, 09:50

clock-img

sun71

pencil-img

170

Tudi jaz sem slišala za to gospo iz Brezovice. Baje, da je prava čudodelka za kakršnekoli težave. Škoditi sigurno ne more, saj so vsa "zdravila" naravnega izvora.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem